ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυνηγώντας το… αμερικάνικο όνειρο! Τρεις πρώην “κιτρινόμαυροι” στις ΗΠΑ για ένα καλύτερο “αύριο”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Χρυσόστομος Ιακωβίδης δεν είναι ο μοναδικός αθλητής από την Θεσσαλονίκη που κέρδισε υποτροφία από Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α, προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό, σύμφωνα με την “Arena Press”, καθώς το υπερατλαντικό ταξίδι θα πραγματοποιήσουν και οι Δημήτρης Στράντζαλης και Δημήτρης Τοπουζλής.

Η Βρετανία παίζει μπάλα μόνο στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις εγκυρότερες αναλύσεις και τα πιο δυνατά προγνωστικά για τις τρεις επαγγελματικές μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και για την Πρέμιερσιπ της Σκωτίας

Κοινή συνισταμένη και των τριών 18χρονων ποδοσφαιριστών το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν τους. Ο Χρυσόστομος Ιακωβίδης τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας του Άρη στη Γ΄ Εθνική, προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πλέον, έχει κερδίσει πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Κουινίπιακ του Κονέκτικατ.

Ο Δημήτρης Τοπουζλής, επίσης «προϊόν» των ακαδημιών του Άρη, έχει κερδίσει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο Γουίλμινγκτον στο Ντέλαγουεϊρ. Τέλος, ο Δημήτρης Στράντζαλης ο οποίος επίσης ξεκίνησε στις ακαδημίες των «κιτρινόμαυρων» και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει κερδίσει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο.

Οι τρεις άλλοτε «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους, καθώς η ευκαιρία που τους δόθηκε υπήρξε εξαιρετικά σημαντική.

iakovidis

 

To Top