Κυνηγώντας το «μπαμ» στην Παραγουάη και τα γκολ σε Ισπανία, Γερμανία

Μπαίνουμε σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων και το σημερινό πρόγραμμα είναι μικρό σε όγκο, με αγώνες που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές, κυρίως από Β’ κατηγορίες των χωρών. Υπάρχει και μπασκετικό ενδιαφέρον, με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Μάθε τα πάντα για την Eurovision 2021 στοίχημα

Μόναχο 1860 – Ντινάμο Δρέσδης (20:00)

Ξεκινάμε από τη Γ’ Γερμανίας. Η Μόναχο 1860 με μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές (2-2-3) έχει μείνει 12 βαθμούς πίσω από την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και θα πρέπει να υπερβεί εαυτόν για να κάνει την ανατροπή στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Ντινάμο, με 6 νίκες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, διάστημα που παραμένει αήττητη έχει ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1βαθμό από τον ανταγωνισμό, έχοντας να παίξει και το αποψινό ματς.

Προγνωστικό: Κρίσιμο ματς, όπως είναι οποιοδήποτε από εδώ και πέρα, για τη Μόναχο 1860, δεν της κάνει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης. Την περιμένουμε επιθετική, όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί η πρωτοπόρος Ντινάμο, η οποία αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας. Προβάδισμα στο G/G, στο 1.74 η απόδοσή του.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

To Top