Κυνική ομολογία Ζουράρι: «Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Ζουράρις, ο γνωστός και μη εξαιρετέος προχώρησε σε μια άκρως κυνική ομολογία.  «Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα” είπε ο ο άνθρωπος, ο οποίος κατείχε και θέση Υφυπουργού Παιδείας στην κυβέρνηση και ο οποίος εξύβρισε με απαράδεκτο τρόπο και ιδιαζόντως… απεχθή, τον Άρη (όπως θα έλεγε κι ο πολιτικάντης, τρομάρα του…) πριν από περίπου 17 μήνες! 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε προεκλογική περίοδο και θέλοντας να αλιεύσει ψηφοφόρους για την κυβέρνηση, εξαπολύει τα ακλόνητα… επιχειρήματα του.  Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με το Κυβερνών κόμμα. Είπε ότι  «Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ ουδέποτε θα έπαιρνε πρωτάθλημα», μιλώντας στην εκπομπή «Τα λόγια της πόλης» της TV100 και δεν άνοιξε… μύτη. Κανείς δεν δείχνει να ευαισθητοποιείται από μια ωμή δήλωση που καταγράφει τις πρακτικές προώθησης και πριμοδότησης ενός επιχειρηματία και ενός συλλόγου με λαμπρό… παρελθόν στις σχέσεις συναλλαγής με το κράτος επί δεκαετίες!

Φυσικά άφησε αναπάντητα πολλά ερωτήματα. Πώς δηλαδή μια Κυβέρνηση συνέβαλε προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Τι ακριβώς έκανε; Τι έδωσε και τι πήρε; Με ποια μέσα έγινε αυτό; Με ποιον τρόπο παρέμβασης; Τι ακριβώς έγινε τέλος πάντων, ώστε να μπορεί ένας πρώην Υφυπουργός να κάνει μια τέτοια δήλωση. Και να προσθέτει με στόμφο ότι «Δε μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ».

Και μιλάμε για τον Ζουράρι, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2018 σε τοποθέτηση του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ένιωσε… άνετος κι ωραίος, λέγοντας φόρα παρτίδα: “ποιος τον γ@μ@ει… τον Άρη”, ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας, ευαισθησίας και φυσικά βλακείας! Φυσικά στη συνέχεια ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να τραπεί σε άτακτη φυγή… Μέχρι που “ξαναχτύπησε”!

To Top