ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυνική ομολογία Λεουτσάκου: «Χρήματα για να γλιτώσει η Φούτμπολ λιγκ και όχι οι ομάδες»

Κυνική ομολογία Λεουτσάκου για τις χορηγικές συμφωνίες: «Χρήματα για να γλιτώσει η Φούτμπολ λιγκ και όχι οι ομάδες».

Στην ΕΡΤ Σερρών μίλησε ο αντιπρόεδρος της λίγκας και τεχνικός διευθυντής του Αχαρναϊκού Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος έκανε γνωστό ότι τα χρήματα από την χορηγία της Stoiximan, θα πάνε για «να γλιτώσει η Football League, όχι για να γλιτώσουν οι ομάδες».

Όπως είπε μεταξύ άλλων: “Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τη βιωσιμότητα της Football League. Δεν θα πάρουν οι ομάδες λεφτά. Είναι όλα για τη βιωσιμότητα της Football League. Να γίνει εξυγίανση και να μπορεί του χρόνου η Football League να λειτουργήσει με ένα καθαρό και πολύ καλό πρόσωπο. Να μην έχουμε τα φετινά φαινόμενα που υπάρχουν απλήρωτοι υπάλληλοι, απλήρωτες δόσεις, να τρέχουν έξοδα.

Έχουμε φτάσει στον Δεκέμβριο και παρακαλέσαμε λυτούς και δεμένους, ώστε να βρούμε κάποια λεφτά να λειτουργήσει η Football League. Είμαστε οριακά. Και πάλι θα δώσουμε αγώνα. Πρέπει να γίνουμε βιώσιμοι. Είναι ευκαιρία τώρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δεν θα γίνει ποτέ».

Και οι ομάδες από πού θα πάρουν χρήματα;

«Το ξέρουν οι ομάδες και έχουν συναινέσει οι περισσότεροι πρόεδροι ότι πρέπει να μπορέσει να λειτουργήσει η διοργανώτρια. Όταν ξεκινήσαμε και μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία το ήξεραν όλοι. Οι ομάδες θα επωμιστούν τα έξοδά τους και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να γίνει βιώσιμη η Football League».

To Top