ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυπαρίσσης: “Ο Άρης έχει βάθος, θα παίξει ρόλο η έδρα και ο κόσμος”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92.8:

-Για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Κρατάω την ψυχραιμία μου γενικά. Ψύχραιμοι πρέπει να είμαστε όταν γίνεται κάτι ξαφνικό. Απλώς αδιαφορείς. Είναι πολλά τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχω και κάποια επαγγελματικά θέματα που πρέπει να τρέξω. Με τον Απόλλων Λάρισας οι υποχρεώσεις ήταν πολλές και δεν θα μπορούσα να είμαι τυπικός, γι΄αυτό αποχώρησα. Κάποια πράγματα για μένα έχουν κόκκινες γραμμές. Δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Θέλω να ασχοληθώ με κάποια ομάδα που να υπάρχουν στόχοι και οργάνωση. Πρέπει να μπουν άνθρωποι που να γνωρίζουν την ψυχολογία του αθλητή και του προπονητή. Πρέπει να αναλάβουν καθήκοντα άνθρωποι που ξέρουν.

-Για το θέμα της διαιτησίας:

Ακόμη και στη διαιτησία πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν και να μπορούν να μπουν στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα πράγματα, όπως οι πρωταθλητές του 2004. Κάποιοι άνθρωποι παγκόσμια έχουν βάλει τη σφραγίδα τους και έχουν αξιοποιηθεί. Είναι ντροπή τα πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχουν τεχνοκράτες. Δεν θέλουμε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο.

-Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Πιστεύω θα γίνει πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν είναι απλώς μοιρασμένο το παιχνίδι αλλά θα είναι ένα καθαρό ντέρμπι. Ο Άρης έχει δεθεί με τη φιλοσοφία του προπονητή, έχει πάρα πολύ βάθος, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει μια γενικότερη συνοχή σαν ομάδα αλλά και βάθος. Κυριολεκτικά θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η έδρα παίζει ρόλο. Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει τόση ψυχολογική πίεση στα ντέρμπι απέναντι στους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό το θέλουν και οι δύο πολύ να νικήσουν.

-Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Άρη:

Ο Γκάμα και ο Γκαρσία είναι δύο ποιοτικοί παίκτες. Για μένα ο Μπάσα είναι ο αγαπημένος μου. Θεωσώ ότι είναι βαρόμετρο. Ο Άρης δεν έχει τέτοια θέματα έχει βάθος σαν ομάδα και όλοι είναι καλοί. Ο Άρης πρέπει να δημιουργεί ευκαιρίες.

-Για τον στόχο του Άρη:

Ο αρχικός στόχος είναι να μπει στην πεντάδα και μετά να συνεχίσει. Έχει δυνατότητες. Το πόσο ψηλά θα φτάσει είναι θέμα τύχης ενέργειας και διαιτησίας. Ο Άρης μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι οι δύο ομάδες που έχουν την περισσότερη υγεία φέτος. Είναι αξιοζήλευτες γιατί και οι φίλαθλοι τους έχουν υγεία. Υπάρχει πιθανότητα να με δείτε και στο Άρης- ΠΑΟΚ.

 

 

To Top