Κυπριανός: «Τελείωσε αυτή η κατάρα!»

Ο Πέτρος Κυπριανός ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του Άρη στο Λιγκ Καπ της Λαμίας, αφού ανέλαβε το ρόλο του «μαέστρου» της ομάδας, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο βασικό πασαδόρο, Θάνο Τερζή. Ο 21χρονος άσος ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και δεν έκρυψε τη χαρά του μετά τη νίκη ψυχολογίας με 3-2 σετ επί του Φοίνικα Σύρου.

«Πάνω απ’ όλα χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας. Ήταν ευχάριστο για μένα ότι έπαιξα σ’ αυτή τη διοργάνωση, αλλά πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες της ομάδας. Μας χτύπησαν πολλές ατυχίες τον τελευταίο καιρό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν αυτές τις δύο μέρες και εύχομαι να αποθεραπευτούν πολύ σύντομα όλοι οι τραυματίες μας», είπε αρχικά ο Κυπριανός στον «Άρης FM 92,8», προτού αναφερθεί στο… σπάσιμο της «κατάρας» των χαμένων τάι μπρέικ:

«Ήταν πολύ σημαντικό για μας το να κερδίσουμε επιτέλους. Είχαμε χάσει πάρα πολλά παιχνίδια στο τάι μπρέικ και είχε γίνει κάτι σαν κατάρα για μας, ήταν μία ψυχολογική επιβάρυνση. Έπρεπε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

Στο ίδιο μοτίβο, ο νεαρός πασαδόρος συνέχισε λέγοντας: «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, στα προηγούμενα παιχνίδια που χάναμε στο πέμπτο σετ, είχαμε παίξει πολύ καλό βόλεϊ. Το πρόβλημα ήταν καθαρά ψυχολογικό. Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, δουλεύουμε σκληρά, έχουμε πολύ καλό υλικό και γι’ αυτό δεν ανησυχούμε. Γνωρίζουμε ότι η προσπάθειά μας θα ανταμειφθεί».

Την ερχόμενη εβδομάδα οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τον αποκλεισμό τους από το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ: «Θα εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για να γίνουν καλά οι παίκτες που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς».

Καταλήγοντας, ο Πέτρος Κυπριανός απεύθυνε, με το νεανικό ενθουσιασμό του, ένα ισχυρό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε να ξανάρθει ο κόσμος στο Παλέ, Τον στεναχωρήσαμε πολύ, ειδικά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, που έμοιαζε με εφιάλτη… Δεν θέλουμε όμως να μας παίρνει από κάτω. Από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξαναέχουμε δίπλα μας αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους, στο εξίσου καταπληκτικό γήπεδό μας».

To Top