Κυρίαρχη με “τεσσάρα” η Σερβία, νίκες για Νορβηγία και Σλοβενία (videos)

H Ιρλανδία ισοφάρισε στο 87’ το Αζερμπαϊτζάν για το τελικό 1-1 σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαχμούντοφ. Και οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό, χαμένες και οι δύο από αυτό το αποτέλεσμα.

Για τον ίδιο όμιλο με πρωταγωνιστή τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, η Σερβία νίκησε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (4-1) το Λουξεμβούργο. Ο φορ της Φούλαμ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ενώ ο ίδιος διεύρυνε το προβάδισμα της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας στο 35ο.

Το Λουξεμβούργο μείωσε στο 77′ με τον Ολιβιέ Τιλ και χρειάστηκε το απίθανο αυτογκόλ του Μαξέμ Σανό για να γίνει το 3-1 και το γκολ του Μιλένκοβιτς στο 90+6′ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο Βελιγράδι.

Η Σερβία έπιασε ξανά στην κορυφή την Πορτογαλία και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Άλλωστε αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για το Κατάρ.

Η βαθμολογία (4 ματς όλες οι ομάδες)

1. Σερβία 10 (11-6)

2. Σερβία 10 (8-4)

3. Λουξεμβούργο 6 (5-8)

4. Αζερμπαϊτζάν 1 (4-7)

5. Ιρλανδία 1 (2-6)

7ος όμιλος

Η Νορβηγία δεν είχε πρόβλημα να περάσει από τη Ρίγα, επικρατώντας εκτός έδρας (0-2) της Λετονίας. Το σκορ άνοιξε, ποιος άλλος; Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι του 20ού λεπτού και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Σλοβενία υποδέχτηκε στη Λιουμπλιάνα τη Μάλτα και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάντι Λόβριτς ήταν αρκετή για να χαρίσει στην εθνική ομάδα του τη νίκη με 1-0. Η Σλοβενία ανέβηκε τρίτη και περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα από το ματς της Σλοβακίας με την Κροατία για να δει πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

To Top