Κυριακίδης: Τυπικά παρέμεινε στον Παναιτωλικό, αλλά δεν υπολογίζεται!

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και ένα «κεφάλαιο» που υπήρχε σε εκκρεμότητα στον Παναιτωλικό ήταν εκείνο του Δημήτρη Κυριακίδη. Ο 33χρονος γκολκίπερ, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη, ενημερώθηκε τον Μάιο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και από τον Ιούλιο βρίσκονταν σε άδεια, με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και γενικότερα να διευκολυνθεί. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είναι χαρακτηριστικό ότι προπονούταν υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά στον Μακεδονικό για πολλές βδομάδες περιμένοντας το “πράσινο φως” από τον Άρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Αγρίνιο θα ανήκει τυπικά στον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να υπολογίζεται.

Χθες κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του στην ομάδα του Αγρινίου κάτι που διαψεύστηκε. «Κατηγορηματικά όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα», είναι η τοποθέτηση από το Emileon και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο έμπειρος κίπερ μόνο τυπικά θα ανήκει στον Παναιτωλικό. Η απόφαση είναι ειλημμένη, δεν αλλάζει και ο Κυριακίδης θα προπονείται μόνος του, καθώς αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα».

 

To Top