ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωλοτούμπα Μητρούδη με αναφορές σε λογοτέχνες, άσπρα κοράκια και υποθέσεις… εργασίας!

Άνθρακες ο θησαυρός… Κωλοτούμπα Μητρούδη με αναφορές σε ποιητές, άσπρα κοράκια και υποθέσεις… εργασίας σε ότι αφορά τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις που έκανε για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας στην πλάτη του Άρη!

Μια ακόμη καταγραφή ότι έχει καταδικαστεί στην συνείδηση όλης της οικογένειας του Άρη αποτελεί η… διαρροή των όσων ανέφερε στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα Κυπέλλου Αρη – Ολυμπιακού (1-1) που διεξήχθη στις 4 Μαρτίου 2021. Πρέπει να αισθάνεται περήφανος πάντως, όχι για τις δήθεν καταγγελίες του, αλλά για τις καλλιτεχνικές και τύπου πολιτικάντηδων… πιρουέτες του, μια και αναφέρθηκε χωρίς στοιχεία, απλά σε Ιταλούς ποιητές, λογοτέχνες και συγγραφείς, αλλά και υποθέσεις εργασίας!

“Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια” όπως θα ανέφερε ο ήρωας της σχετικής ελληνικής ταινίας. Βέβαια, πέρα από τα όσα είπε στον εισαγγελέα, τα οποία θα ζήλευαν οι φοιτητές στο αμφιθέατρο κάποια σχολής πολιτικών ή καλλιτεχνικών επιστημών, θα κληθεί να λογοδοτήσει ως κατηγορούμενος πια στην δικαιοσύνη μετά τις μηνύσεις της ΠΑΕ και ΑΣ Άρης…

Θα έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον να δούμε το… λογοτεχνικό του οίστρο.

To Top