“Κωλοτούμπα” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Αθετεί τη συμφωνία για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη!

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αθετείται η συμφωνία για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου, την ώρα που ξεδιάντροπα χαρίζουν οικόπεδα “φιλέτα” στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης για να κάνει γήπεδο ο… εξυγιαντής που οπλοφορεί!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στις 15 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκε ένα δελτίο Τύπου από το υφυπουργείο Αθλητισμού στο οποίο αναφερόταν η συνάντηση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη.

“Στη συνάντηση αυτή από πλευράς Πολιτείας το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (η συζήτηση έγινε στο γραφείο του), αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Από πλευράς κίτρινων, το «παρών» ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος, ενώ θέμα της συνάντησης ήταν η μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη.

Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα”, ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Σήμερα αυτή η συμφωνία αθετείται, αναιρείται με υπαιτιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που χαρίζονται “φιλέτα” της Θεσσαλονίκης για να φτιάξουν γήπεδο οι προπαγανδιστές της πόλης και της χώρας…

Η φωτογραφία που ακολουθεί ήταν από την μέρα που εκδόθηκε το δελτίο Τύπου από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Τι άλλαξε από τότε; Θα εξηγήσει κανείς από την κυβέρνηση;

To Top