Κωνσταντίνου: «Αν συνεχίσουν την αποχή οι διαιτητές, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους»

Η Σούπερ λίγκα αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες που αρχικά είχε προγραμματιστεί η 16η, άρα τη μετακύλιση του προγράμματος αγώνων μια εβδομάδα αργότερα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δ.Σ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην απόφαση, καθώς και στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών, ως αντίδραση στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου:

«Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, το ήθελαν όλες οι ομάδες εκτός από ελάχιστες. Στην ψηφοφορία ήταν 13-3 οι ψήφοι, με μόνο τρεις ομάδες που ήθελαν εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Σωστή η απόφαση. Πρέπει να σταματήσουν τέτοια έκτροπα, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι, είναι αθλητισμός και πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει».

Για το πρόγραμα της Super League: «Θα υπήρχε πρόβλημα αν ξεκινούσε ο β’ γύρος και υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική για τη συνέχεια. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Άλλες ομάδες καίγονται για βαθμούς, άλλες όχι, δεν θα ήταν φυσιολογικό να μείνει εκκρεμότητα».

Για την αποχή των διαιτητών: «Καταλαβαίνουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους για αποχή. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί. Πιστεύω πως θα δείξουν κατανόηση και δεν θα συνεχίσουν να απέχουν. Αν το κάνουν ωστόσο, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους. Θα περιμένουμε ως τις 4 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της δράσης τους και αναλόγως θα κινηθούμε κι εμεις σαν ομάδες και σαν συνεταιρισμός».

To Top