ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντινίδης: “Έγινε ομάδα ο Άρης, το 5Χ5 έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης μίλησε για την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για τις πρώτες του χρονιές στην ομάδα ανέφερε:

Την προηγούμενη ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη την έζησα σαν φίλαθλος από την Θύρα3, και στην επόμενη ομάδα που βγήκαμε Ευρώπη ήμουν μέσα.

Φτάσαμε σε ένα σημείο να εκτελέσουμε ένα πέναλτι, δεν είχα εκτελέσει κανένα πέναλτι, ήμουν όμως τόσο σίγουρος, είχα τόσο πάθος, τόση ένταση, λέω θα πάω, θα το χτυπήσω και θα το βάλω, ήταν το πρώτο και το τελευταίο που έχω εκτελέσει.

Δεν είχα καμία σχέση με αυτό αλλά ήμουν 100% σίγουρος.

Για το κλειδί της επιτυχίας της τότε ομάδας:

Πιο σημαντικό από όλα είναι το ότι είχαμε καλό κλίμα στην ομάδα, κάθε μέρα εκείνη την εποχή θα βρισκόμασταν να πιούμε έναν καφέ μετά την προπόνηση, θα βρισκόμασταν για φαγητό, ήμασταν ομάδα.

Και αυτό είναι που βλέπουμε φέτος, ότι υπάρχει αυτό το συναίσθημα, υπάρχει η ομαδικότητα και αυτό χρειάζεται στα δύσκολα.

Για τον φετινό Άρη:

Επειδή από την αρχή έχω παρακολουθήσει την ομάδα πως λειτουργεί, ο προπονητής, όλα το τιμ, βγαίνει αυτό το καλό το κλίμα, ότι θα πάμε εκεί πέρα και θα κερδίσουμε.

Για το 5/5 της ομάδας στο ξεκίνημα:

Είναι μήνυμα για όλους, είναι πολύ σημαντικό για όλους, και για εμάς και για τους αντιπάλους, τώρα τελειώνει, όσοι έχουν τιμωρημένους θα τους βάζουν στα άλλα παιχνίδια και θα τους αφήνουν έξω στο Χαριλάου.

Για το ότι η «αύρα» της ομάδας περνάει μέσα στο γήπεδο:

Παντού περνάει, το είδαμε σε όλα τα παιχνίδια.

Τα παιδιά το ξέρουν, ο προπονητής το ξέρει, είμαστε συνειδητοποιημένοι και έτσι ξεπερνάμε τα εμπόδια.

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο:

Πρέπει να παίζουμε για τις νίκες, δεν το συζητάω, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο να αλλάξει κατηγορία η ομάδα, ο στόχος είναι αυτός και πρέπει να εστιάσουμε εκεί.

Να συνεχίσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε.

Για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια:

Μπορείς να χτίσεις μια διαφορά, να πάρεις τον αέρα, να κάνεις πιο εύκολα την δουλειά σου μέσα στο γήπεδο, και να χαιρόμαστε και εμείς από έξω.

Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί είναι συνειδητοποιημένα όλα τα παιδιά, όλο το τιμ, όλο το οικοδόμημα που λέγεται Άρης και το δείχνει μέσα στο γήπεδο.

Για τον κόσμο:

Τα παιδιά πήραν μια γεύση με την Μπόκα, χαρήκαν και τα δικά μας παιδιά, αυτό πρέπει να μεγαλώνει κάθε Κυριακή, πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς, να πάμε στο γήπεδο και να στηρίξουμε αυτήν την όμορφη προσπάθεια που γίνεται.

To Top