ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους! Ο Άρης η ανερχόμενη δύναμη”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων και την “επόμενη μέρα”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την ομάδα:

Το πιο άτυχο από όλα ήταν το αποτέλεσμα γιατί μας αδικεί. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Αρχίζουμε και φτιάχνουμε ομάδα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, που πονάμε και τι πρέπει να κάνουμε.

-Για την σταθερότητα της ομάδας:

Εγώ από την αρχή το είπα ότι φυσικά για την ομάδα μας πρέπει να είναι ο στόχος η Ευρώπη. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται να έχουμε μικρούς στόχους. Είμαστε η ανερχόμενη δύναμη. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να στοχεύουμε ψηλά.

-Για το αν η ομάδα είναι ικανή με κάποιες προσθήκες να έχει πιο ψηλούς στόχους:

Εννοείται. Γινόμαστε ομάδα και έγιναν πολύ καλές κινήσεις. Δεν ξεκινάμε την χρονιά να μην έχουμε τίποτα. Έχουμε έναν κορμό που πρέπει να τον δυναμώνουμε και να στοχεύουμε πάντα ψηλότερα.

-Για Παντελίδη:

Είμαστε με αυτό τον προπονητή και είναι ευκαιρία να ανέβει και ο κόουτς επίπεδο όπως και η ομάδα. Η σχέση αυτή είναι παράλληλη. Είναι ευκαιρία να ανεβάσει το προπονητικό του επίπεδο. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Ποιος δεν θέλει να παίζει σε ένα γήπεδο ποδοσφαιρικά καθαρό όπως στον Άρη. Εδώ μένει όποιος αντέχει την πίεση. Πρέπει να ξεπερνάς τον εαυτό σου πάντα. Ευχόμαστε να ξεπερνάει τον εαυτό του και να μπορεί να καθιερωθεί και όχι να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές. Ό,τι χτίζεις και μένει είναι πιο εύκολο να χτίσεις εκεί.

-Για το πως βλέπει την άμυνα του Άρη:

Γενικά είναι καλά. Στην άμυνα βλέπουμε μία σταθερότητα. Ήρθε και ένας καλός ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε.

-Για τον Ροζ στην άμυνα:

Νομίζω ότι πάει πολύ καλά. Είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία που βρήκε την ευκαιρία μπήκε στην ομάδα και καθιερώθηκε. Έναν τέτοιο παίκτη αξίζει να τον κρατήσουμε και να μην ξαναχτίσουμε καινούριο ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε καλό δρόμο και με τερματοφύλακα και γενικά. Είναι το πιο ευχάριστο που δυνάμωσε η ομάδα με τις προσθήκες.

-Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:

Όταν δύο παιχνίδια είναι απανωτά στην έδρα σου είναι δύσκολο. Λίγες φορές μπορείς να τα κερδίσεις και τα δύο σύμφωνα με τα στατιστικά αλλά εμείς πρέπει να τα καταφέρουμε. Δεν λέμε πολλά λόγια. Πρέπει κάθε στιγμή και λεπτό να αγωνίζεσαι.

-Για τον κόσμο:

Φαίνεται η δίψα που έχει ο κόσμος. Έρχεται στο γήπεδο και ανταποκρίνεται. Χαιρόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να βλέπουμε την ομάδα. Είναι η αλήθεια ότι είμαστε πλέον καλοί σαν ομάδα.

To Top