Κωνσταντινίδης: “Νίκες για να κλείσουμε καλά το 2018”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε στα ερτζιανά με αφορμή την έκκληση για αίμα και σχολίασε παράλληλα την κιτρινόμαυρη πορεία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την έκκληση που γίνεται για αίμα:

Ναι είναι μία μητέρα από την οικογένεια του Άρη που χρειάζεται αίμα και κάνουμε μία προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με την ΚΑΕ για να βοηθήσει. Πιστεύω ότι η ΚΑΕ θα ανταποκριθεί. Ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες και ο ΑΣ Άρης. Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια αυτή με την ύπαρξης τράπεζας αίματος.

-Για το αυριανό παιχνίδι :

Αύριο όλοι θα είμαστε στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε μία νίκη και να την ευχαριστηθούμε. Πάντα εκεί ήμασταν στα δύσκολα, άρα θα είμαστε και τώρα. Δεν ήταν καλό σαν αποτέλεσμα το 4-2 με τον Ατρόμητο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να σβήσουμε και τα καλά που έκαναν τα παιδιά.

-Για την αίσθηση που έχει αφήσει το 2018 στον Άρη:

Νομίζω ότι έγινε μία καλή χρονιά. Και εδώ που είμαστε είναι καλά. Το λιγότερο που έπρεπε να έχουμε είναι τουλάχιστον συν πέντε βαθμούς. Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα. Αυτό προέκυψε από συγκυρίες. Πιστεύω ο Άρης να δείξει αυτά που πρέπει στον επόμενο γύρο. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Γιατί από τις μικρομεσαίες ομάδες πρέπει να κερδίζουμε βαθμούς, καθώς ένα ντέρμπι δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Με νίκες σε Παναιτωλικό και Ξάνθη θα κλείσει με θετικό πρόσημο η χρονιά. Σκέψου τι ευχές κάναμε πριν από μερικούς μήνες και τώρα έγιναν πραγματικότητα.

-Για την Ξάνθη:

Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε παράδοση εμείς σε αυτή την έδρα.

To Top