Κωνσταντινίδης: “Να βοηθήσουμε όλοι, γιατί δεν πάει πιο κάτω για τον Άρη…”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος συμμετέχει στην τριμελή επιτροπή της ΠΑΕ των «κιτρίνων» μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το πώς μπήκε στη διαδικασία να συμμετέχει: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και για αυτό μπήκα στην επιτροπή, να βοηθήσω κι εγώ από την μεριά να κάνει ο Άρης μια νέα αρχή. Ο Άρης είναι στο μηδέν και πρέπει να υπάρχει συσπείρωση έτσι ώστε να ξεκινήσει από την αρχή. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια, αλλά να κάνουμε πολλά έργα, γιατί δεν πάει πιο κάτω για τον Άρη».

 

Για την προσωπική ευθύνη που μπορεί να συνεπάγεται για αυτόν η συμμετοχή του: «Μετά από συζητήσεις με νομικούς μας διαβεβαίωσαν και νομίζω ότι δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα. Ελπίζουμε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Για 2-3 μέρες θα είμαστε εμείς και μετά θα αναλάβει ο ΑΣ. Θα μιλήσουμε με τον ΑΣ και θα δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια στην ενασχόλησή μου με τον Άρη».

Για τις αιτίες που έφτασε ο Άρης σε αυτό το σημείο: «Τα παρακολουθώ και τα ξέρουμε όλοι. Δεν πρέπει να μπαίνουμε, ωστόσο, σε αυτήν την διαδικασία τώρα, αλλά να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Άρης είναι γωνία μαγαζί και πιστεύω ότι θα βρεθούν οι άνθρωποι για να πάνε μπροστά την ομάδα».

 

To Top