ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Να προσέξουμε σαν τα μάτια μας το γήπεδο, βαρόμετρο φέτος ο Φετφατζίδης”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν παρών στην πρόβα τζενεράλε με τον Ατρόμητο και μίλησε για όσα έχουν αλλάξει και όσα περιμένει από την νέα σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Πως είδες την εικόνα του γηπέδου;

Πιστεύω πως ήταν καιρός, πλέον παίζουμε Ευρώπη, το γήπεδο πρέπει να ανακαινίζεται και να πηγαίνουμε μπροστά. Έδειξε πάρα πολύ ωραίο το κάθετι που γίνεται. Εμείς όμως πρέπει από εδώ και πέρα που είμαστε στην κερκίδα να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας, γιατί είναι δικό μας. Εμείς καθόμαστε εκεί.

Βλέποντας αυτό το «στολίδι» που ακόμα εξελίσσεται βέβαια, να το σεβαστούμε πρώτα εμείς οι ίδιοι έτσι;

Ε ναι, είναι κάτι ωραίο που με τις επόμενες εργασίες θα γίνει ωραιότερο. Άμα κάνουμε πάλι ζημιές,θα γυρίσουμε πίσω στην αρχή. Φτάνει τόσο καιρό. Πρέπει από εδώ και πέρα, κάθε χρόνο να βάζουμε ένα λιθαράκι όπως ακριβώς βάζουμε στην ομάδα για να γίνει καλύτερη, έτσι και στο γήπεδο.

Και η ανακαινισμένη θύρα 7 με τις νέες θέσεις έδειξε πολύ ωραία έτσι;

Έτσι ακριβώς, γι’αυτό πρέπει να το προσέχουμε. Μπήκαν οι ποδοσφαιριστές και το απολάμβαναν και οι ίδιοι. Έβλεπαν ένα τελείως διαφορετικό Χαριλάου. Τα παιδιά έβγαζαν φωτογραφίες.

Το φοβερό ήταν πως και οι παίκτες του Ατρομήτου έβγαζαν φωτογραφίες.

Χάζευαν την κερκίδα. Ένα νέο όμορφο πράγμα, όλοι το χαίρονται. Και ο αντίπαλος νιώθει όμορφα με μια τέτοια ατμόσφαιρα. Και ας ακούει συνθήματα, παίζει σε καλές συνθήκες.

Πως είδες την ομάδα; Σε τι ποσοστό πιστεύεις είναι έτοιμη;

Δεν θα πω ποσοστό, θα πω μόνο πως αυτό που είδαμε μας άρεσε. Το γνωρίζουμε πως μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, έχουν ακόμη λίγο χρόνο τα παιδιά, αλλά σε πρώτη φάση αυτό που είδαμε χθες μας άρεσε. Έβγαινε κάτι καλό. Παρόλο που δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ και πρέπει να το προσέξουμε αυτό,δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα.

Από παίκτες ξεχώρισες κάποιον;

Εγώ νομίζω πως βαρόμετρο για την ομάδα προς το καλό, είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Επειδή αυτή την στιγμή είναι σε μια ομάδα που τον γουστάρουν όλοι, πρέπει να «μπολιαστεί» όσο πιο γρήγορα με την ομάδα, θα το ευχαριστιέται και ο ίδιος περισσότερο. Και η μπάλα που ξέρει είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Με δυο τρεις ενέργειες μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι.

Άρα πιστεύεις ότι είναι ένα από τα κέρδη;

Φυσικά. Βλέπεις, με το που κέρδισε την μπάλα έτρεξε από το κέντρο και κέρδισε πέναλντι.

Στα χθεσινά συν βέβαια, ήταν και ο Σούντγκρεν έτσι;

Το παιδί είναι έτοιμο και αυτό φαίνεται. Να πάρει λίγο ακόμα «μυρωδιά» από Χαριλάου και θα είναι μια χαρά.

Πως σχολιάζεις τον τρόπο που λειτουργούν οι παίκτες;

Όλα δείχνουν πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όμως, όταν αυτό θα γίνει καλύτερο θα βγει και μέσα στο γήπεδο.

Και ο Ιντέγε αν πάρει τον χρόνο του.

Φυσικά, όλοι πρέπει να πάρουν τον χρόνο τους. Άλλοι πιο γρήγορα άλλοι πιο αργά, όλοι θα «μπολιασοτύν» στην ομάδα.

Κάτι αρνητικό δεν θα πούμε; (γέλια)

Όχι, δεν χρειάζεται (γέλια). Έδειξε πολύ καλά στοιχεία η ομάδα αλλά θέλει προσοχή ειδικά στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, να έχουμε το μηδέν. Δεν κινδυνεύουμε ιδιαίτερα αλλά κάποιες στιγμές να μην είμαστε τόσο χαλαροί.

Άρα να διασφαλίσει τα νότα της;

Εννοείται, πρέπει ο αντίπαλος να μείνει στο μηδέν. Και το γκολ θα μπει. Η ομάδα έχει υπομονή, έχει και τα ξεσπάσματα της και πάνω σε αυτά κάνει και ευκαιρίες και σκοράρει.

Πως βλέπεις την αντικατάσταση του Μανώλη Σιώπη από τον Λούκας Σάσα;

Είναι μια απώλεια ο Μανώλης Σιώπης γιατί ήταν δεμένος με την ομάδα. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα τα παιδιά θα καλύψουν αυτό το κενό, γιατί είχε πολλά τρεξίματα. Αν μπορέσει δηλαδή ο Σάσα έστω και να κοντέψει να φτάσει τα τρεξίματα του Σιώπη, θα είμαστε πολύ καλά.

Ποιο είναι το σχόλιο σου για το δίδυμο Σούντγκρεν-Φετφατζίδης;

Η δεξιά μας πλευρά είναι πολύ καλή. Και από αριστερά βέβαια με τον Ντιγκινί είμαστε μια χαρά.

Θα θέλαμε το δικό σου σχόλιο για τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Όταν βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια σε πολλά μέτωπα, άρα και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί κοντά. Εμείς δεν είμαστε με πρόσωπα, όποιος βοηθάει την ομάδα, είμαστε μαζί του. Εμείς χαιρόμαστε και στηρίζουμε αυτό που κάνει.

 Ο Άρης που μπορεί να φτάσει φέτος; Τι περιμένεις;

Εγώ θέλω να είμαστε εκεί που ήμασταν και πέρσι. Να παίζουμε όπως πέρσυ και να ανέβουμε λίγο παραπάνω αγωνιστικά γιατί πήραμε παίκτες που θα βοηθήσουν. Και πρέπει να βλέπουμε παραπάνω και ας μην το πετύχουμε. Ο Άρης πρέπει να βάζει υψηλούς στόχους και να προσπαθεί να τους καταφέρει. Και πάντα πρέπει να δίνει βάρος στην Ευρώπη γιατί από πίσω υπάρχει ένας πολύ μεγάλος οικονομικός παράγοντας. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

To Top