ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Ο Άρης πάνω από Ερέρα, πάνω απ’ όλους και από όλα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε με αφορμή την αλλαγή προπονητή στον Άρη, στην αποχώρηση Ερέρα, στην έλευση Παντελίδη και στην γενικότερη πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το αν υποστηρίζει την αποχώρηση Ερέρα ή όχι:

Η άποψη μου ήταν ότι όταν γίνονται αλλαγές προπονητών τόσο κοντά είναι λάθος. Αλλά μην μπερδευόμαστε. Ξεκινήσαμε τόσο καλά. Έχει έρθει τόσος κόσμος στο γήπεδο και μπερδευόμαστε μόνοι μας. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτό που έγινε αλλά εμείς θα είμαστε δίπλα να στηρίξουμε την ομάδα μας. Τώρα δεν πρέπει να μιλάμε έξω από το γήπεδο, εννοώ να μην υπάρχει γκρίνια και εσωστρέφεια. Είμαστε Άρης. Βοηθάμε την ομάδα. Εμείς από την κερκίδα εσείς από το ραδιόφωνο. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί. Φέτος κάναμε τόσα πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε ένα καλό σερί και θα ανέβουμε. Είμαι καινούριοι αλλά καλοί.

-Για το «ηλεκτροσόκ» και την λύση ενός προπονητή της ελληνικής πραγματικότητας:

Εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτούς που προσπαθούν για την ομάδα. Αυτό που ευχόμαστε είναι να τα πάει καλά ο Παντελίδης. Είναι ευκαιρία για αυτόν και την ομάδα και πρέπει να σηκώσει το βάρος. Όσοι έρχονται στην ομάδα πρέπει να ανταγωνίζονται τον εαυτό τους γιατί ο σύλλογος και η φανέλα είναι μεγάλη.

-Για το πως του φαίνεται προπονητικά ο Παντελίδης:

Έχουμε δει την δουλειά του και έχουμε μια καλή εικόνα. Δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν. Ο Παντελίδης θα βλέπει 20.000 κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να μπει στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών. Ο Σάββας Παντελίδης ξέρει που ήρθε. Αυτή η ομάδα έχει πολλές απαιτήσεις. Εύχομαι να τα καταφέρει.

-Για την άποψη του για τον Άρη:

Όλη η Ελλάδα λέει ότι ο Άρης είναι ποιοτικός.

-Ο στόχος της Ευρώπης:

Το έχουμε ξαναπεί. Πρέπει να βάζουμε τέτοιους στόχους. Η ομάδα είναι μεγάλη και ο στόχος πρέπει να είναι αντίστοιχος. Πρέπει να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα με τους μεγάλους στόχους μας.

To Top