ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Περιμένουμε τις ευκαιρίες, κρινόμαστε καθημερινά…”

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη σημερινή συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα των “κιτρινόμαυρων”, όσο και στις ευκαιρίες που περιμένουν όσοι παίκτες δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα φετινά επίσημα ματς:

Για τον αγώνα: «Καθαρίσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλά τρεξίματα και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, από την εικόνα που δείξαμε».

Για τις ευκαιρίες που θα δοθούν στη συνέχεια: «Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Φοράμε τη φανέλα του Άρη και πρέπει να δίνουμε το 100 % σε κάθε αγώνα . Περιμένουμε την ευκαιρία να την αρπάξουμε γι αυτό δουλεύουμε καθημερινά στα… κόκκινα».

Για τον πιστεύει ότι θα κριθεί το μέλλον στην ομάδα αρκετών παικτών από τα εναπομείναντα ματς: «Σίγουρα η εμφάνιση στον αγώνα έχει σημασία, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το πως συμπεριφέρεται γενικότερα.Κρινόμαστε καθημερινά πόσο επαγγελματίες είμαστε ακόμα και στις προπονήσεις”.

Για την επόμενη χρονια: “Νομίζω ότι έχει κάποια θέματα οι ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς κάνουμε το καθήκον μας στο αγωνιστικό, όπως οφείλουμε”.

 

To Top