Κωνσταντινίδης: “Φοβερές επιδόσεις του στίβου του Άρη”! (photos)

Τον δικό του απολογισμό έκανε ο έφορος στίβου του Άρη Ηλίας Κωνσταντινίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά:

“Ένα χρυσό! Τρία ατομικά ρεκόρ! Ένα ομαδικό ρεκόρ!!!

Μία επίδοση από τις καλύτερες όλων των εποχών!!! Τέσσερα ασημένια!!!
Μία όγδοη μια δέκατη και μια δέκατη ένατη θέση!!!

Όλα αυτά τα έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΆΡΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα.

Στα 300μ ο Αστέρης Νεοχωριτης με επίδοση 36.34 κατέλαβε την πρώτη θέση επιτυχανοντας νέο αυομικο ρεκορ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην κατηγορία των Κ16!!!

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ300 αποτελούμενη από τους Πασχο – Σπύρου – Αγγη – Νεοχωριτη πραγματοποιούσε μεγάλη εμφάνιση κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 2.38.29.

Στα 1000μ ο Απόστολος Πάσχος κατέλαβε την όγδοη θέση με επίδοση 2.52.20
Στα 150μ ο Ντέιβιντ Αγγης πήρε την δέκατη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 18.30
Στα 80 μ κοριτσιων η Μαρία Ροφαελα πήρε την δέκατη ένατη θέση με επίδοση 11.30.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και το τμήμα στίβου συγχαίρουν τους αθλητές τις αθλήτριες και τις προπονήτριες του τμήματος Μαριάνα και Ειρήνη Ειρήνη και Μαριάνα για αυτό που παρουσίασαν σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και γενικότερα για την προσπάθειά όλης της αγωνιστικής περιόδου.

Προσωπικά εμένα με γέμισε χαρά αυτό που έγινε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού του δήμου Καβάλας Γιωργο Φιλοσογλου γνωστο για τα τρελοΑΡΕΙΑΝΑ του αισθήματα!!! και στον διευθυντή του ξενοδοχείου ESPERIA Κωνσταντίνο Τζουραντζογλου έτερο ΑΡΕΙΑΝΟ για την εξασφάλιση δωματίων”.

To Top