ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντινίδης: “Eπαγγελματίες μέχρι το τέλος…”

Ο 29χρονος φορ του Άρη, Βασίλης Κωνσταντινίδης μίλησε στην «Αrena Press» και έδωσε το στίγμα της νοοτροπίας που διακατέχει τα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτα ούτε τα φιλικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο με την ομάδα Νέων του Άρη, όπου βρήκε δίχτυα δύο φορές, αναλύοντας στην «Α» την αναγκαιότητα των αγώνων αυτών: «Είναι ευχάριστο που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, ώστε να κρατηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, όποτε θα μας χρειαστεί ο προπονητής μας».

Εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική σου απόδοση, πως θα έκρινες την μέχρι στιγμής παρουσία σου στον φετινό «μαραθώνιο»; «Τις αποφάσεις για το ποιοι θα παίξουν, πόσο και πότε τις παίρνει αποκλειστικά ο κόουτς. Προσωπικά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, καθώς μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Προσπαθώ, όμως, μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθώ για να κερδίσω και περισσότερο χρόνο».

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ»

Τα εναπομείναντα ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποτελούν τυπική διαδικασία με τον Άρη να έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό με την αγωνιστική του εικόνα τον προβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ: «Η χρονιά έχει κυλήσει, όπως ακριβώς την είχαμε προγραμματίσει. Φυσικά, οι νίκες δεν είναι για να χαιρόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει μέχρι το τέλος να το αποδεικνύουμε. Το ότι αγωνιζόμαστε στη Γ΄ Εθνική δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η ομάδα έχει ρόστερ και οργάνωση επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Αυτό μας υποχρεώνει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι μόνο τυχαία δεν είμαστε μέλη αυτού του ιστορικού συλλόγου με τον τόσο κόσμο να τον ακολουθεί».

Ποιό κατά την άποψή σου είναι το μυστικό της φετινής επιτυχημένης πορείας του Άρη; «Έχουμε την τύχη φέτος να είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Μέσα από την διάκριση του ενός, έρχονται και των υπολοίπων. Αυτό είναι το βασικό συστατικό της φετινής μας αγωνιστικής επιτυχίας».

To Top