Κωστένογλου: “Σκύβω το κεφάλι μετά το ματς με τον Άρη και συνεχίζω”

Παραμονές του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι με τον Άρη και στα όσα έγιναν εκεί.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

“Οταν ήρθα η κατάσταση ήταν περίεργη. Εκείνο που με απασχολεί είναι το πώς θα επανέλθουμε αγωνιστικά στην καλή μας κατάσταση. Αυτό που με χαροποιεί είναι πως οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι ικανοποιητικές. Η αλλαγή με την περίοδο που ήρθα είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις των παικτών. Το δηλώνω κατηγορηματικά.

Μετά το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, ήρθε το πρώτο με τον Άρη και ήμασταν ασύνδετοι. Ήμασταν αρκετά καλοί στο δεύτερο μέρος με τον Άρη, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το τι γράφεται δεν με απασχολεί, σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω με αξιοπρέπεια και με συναίσθηση της ευθύνης που έχω έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι αύριο και να κερδίσουμε. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δυνατή έδρα. Μια ομάδα που παίζει επιθετικά με ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς. Είναι παιχνίδι με τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Παρότι υπάρχει μια αρνητικότητα, εμείς επιβάλλεται να κερδίσουμε με κάθε θεμιτό μέσο”.

Για το αν βλέπει ομοιότητες στον ΟΦΗ με τον Άρη, ανέφερε: “Είναι μια επιθετική ομάδα. Έχουν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης. Το κομβικό είναι πως ενώ είχαμε καλή εικόνα στη διακοπή, στα πρώτα λεπτά δείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε τα ηνία, αλλά τα εύκολα λάθη που κάναμε μετά έφεραν τη κακή μας εικόνα στο ματς με τον Άρη. Το διάστημα της διακοπής δεν υπήρχε αυτό το στοιχείο των εύκολων λαθών. Αυτό άλλαξε την εικόνα”.

To Top