Κωστόπουλος: “Καλή εικόνα και ανταγωνιστικό σύνολο”

Ο δεύτερος βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Θωμάς Κωστόπουλος μίλησε στον “ΑΡΗΣ FM” για την προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Κωστόπουλος υπογράμμισε πως “πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλο βάθος στον πάγκο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο γιατί πέρα από τη διαφορά στο μπάτζετ, εμείς δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν, όπως ο Δημήτρης Τσαλδάρης, αλλά και ένας ψηλός. Θα προσπαθήσουμε να επιδείξουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καλύπτοντας τις αδυναμίες όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν τρωτά σημεία στους πράσινους και απάντησε πως “ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα χωρίς πολλές αδυναμίες και όσες έχει τις κρύβει καλά. Μια από αυτές είναι η αμυντική λειτουργία του Γιασικεβίτσιους και η άμυνα του Σμιθ στο λόου ποστ” και πρόσθεσε: “Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε οι παίκτες να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και να αγωνιστούν με ψυχή και καρδιά, όπως αρμόζει στον Άρη”.

To Top