Κωτούλης “Θα παλέψουμε”

Με μεγάλο ενθουσιασμό μίλησε ο προπονητής μπάσκετ γυναικών του Άρη, Κώστας Κωτούλης, για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε περίπου δύο εβδομάδες. Όπως ο ίδιος ο κόουτς τόνισε στον “Αris Fm 92.8” η προσπάθεια η οποία γίνεται, έχει πολύ μεράκι και κυρίως διάθεση για καταξίωση.  

Ξεκινώντας ο κ. Κοτούλης έκανε μία αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας: “Βρισκόμαστε δύο βδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Συμμετείχαμε σε ένα τουρνουά στην Καλαμαριά αντιμετωπίζοντας  δύο ομάδες που συμμετέχουν στην Α1. Οι δύο Απόλλωνες, της Καλαμαριάς και της Πτολεμαΐδας και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα. Μάλιστα με την προσθήκη της Ναυσικάς Σταυρίδου η οποία έλειπε στην Ιταλία, δυναμώσαμε πολύ”.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο προπονητής του Άρη δήλωσε: “Μεταγραφικά αποκτήσαμε τρεις νέες κοπέλες, πάρα πολύ ταλαντούχες, ενώ αποχώρησαν τρεις βασικές παίκτριες. Πιστεύω πως αυτές που ήρθαν θα αναπληρώσουν επάξια το κενό αυτών που έφυγαν”.

Στη συνέχεια μίλησε και για τους στόχους τη νέα σεζόν, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα: “Είμαστε στο 60% της αγωνιστικής μας ετοιμότητας. Με τις νεαρότερες αθλήτριες που έχουμε αυτή τη στιγμή, είμαστε σε καλό σημείο. Σκεφτείτε ότι τα περισσότερα κορίτσια είναι μαθήτριες Τρίτης Λυκείου! Ο Άρης έχει καλά τμήματα υποδομής και πάντα δουλεύει πάνω σε αυτό. Εμείς και ο Παναθηναϊκός δεν έχουμε αποκτήσει κάποια ξένη αθλήτρια. Αν πάρουμε μία ξένη παίκτρια θα έχουμε και την ώθηση που θα χρειαστεί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε. Είναι πρωτόγνωρη  η κατάσταση για όλες τις ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως το πιο δυνατό φιλικό που δώσαμε ήταν με το παιδικό τμήμα του συλλόγου! Ακόμα στόχο όμως δεν μπορούμε να θέσουμε. Πάντως πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό. Πρέπει να καθιερωθούμε και να είμαστε συνεπής σχεδόν πάντα. Θα κάνουμε κάποια φιλικά, όμως σε άλλα τουρνουά δεν θα συμμετάσχουμε. Σκοπός είναι να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το άλλο Σάββατο στην Αθήνα”.
Ο κ. Κωτούλης έκανε και μία σύντομη αναφορά στην άμεση προσαρμογή των νέων αθλητριών: “Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό στην προετοιμασία, εκτός ενός επιπόλαιου διαστρέμματος και είμαστε σε καλό σημείο. Το καλύτερο είναι ότι οι νέες αθλήτριες προσαρμόστηκαν άμεσα”.
Τέλος κλείνοντας ζήτησε και τη στήριξη του κόσμου: “Κάθε Σάββατο νωρίς το απόγευμα θα παίζουμε και το ποσό του διαρκείας (20 ευρώ) είναι ουσιαστικά μηδαμινό και η συμπαράσταση του κόσμου για εμάς είναι μεγάλη βοήθεια”.

To Top