“Κόβεται” ο Γουότκινς

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από το Πράβετς της Βουλγαρίας και όλα δείχνουν ότι ο Ντάριλ Γουότκινς θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Αμερική, αφού δεν έπεισε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο τεχνικός του Άρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Γουότκινς. Παρότι έπαιξε καλά στον πρώτο αγώνα, με την Ακαντέμικ (7π., 11ρ.), ο 26χρονος σέντερ δεν μπόρεσε να δείξει στον Αλεξανδρή ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Αλεξανδρής και μόνο που δήλωσε ότι θα ενημερώσει πρώτα τη διοίκηση για την σκέψη του, φανέρωσε πως δεν θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες διοίκηση και τεχνική ηγεσία από σήμερα κιόλας βρίσκονται και πάλι στην… αγορά και αναζητούν σέντερ. Αυτή είναι η προτεραιότητα των ανθρώπων του Άρη στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του ρόστερ.

Οι κίτρινοι δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο να επιλέξουν κοινοτικό σέντερ, όμως την συγκεκριμένη περίοδο δεν υπάρχουν ικανοί διαθέσιμοι παίκτες που να είναι και εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του Άρη.

To Top