ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόζι ενόψει Άρη: «Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής για να κερδίζουμε»!

Ταχύρυθμα μαθήματα ξεκίνησαν στο Περιστέρι Vitabiotics, από την Τρίτη (30/11) οπότε και ο Γκλεν Κόζι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. 

Πιο χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα της Αθήνας αναφέρει…”Ταχύρυθμα μαθήματα ξεκίνησαν στο Περιστέρι Vitabiotics, από την Τρίτη (30/11) οπότε και ο Γκλεν Κόζι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε από τους «κυανοκίτρινους» για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή μετά την πρώτη δια ζώσης επαφή που είχε με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους συνεργάτες του, έπιασε αμέσως δουλειά, ώστε να μάθει τα συστήματα της ομάδας.

Άλλωστε, ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει ούτε μια ώρα για χάσιμο, καθώς την Κυριακή (5/12) υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι, θεωρώ ότι το στυλ παιχνιδιού μου ταιριάζει με το μπάσκετ που παίζεται στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω την επιτυχημένη περσινή σεζόν» υποστήριξε ο Γκλέν Κόζι στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζουμε!».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Περιστερίου Vitabiotics, επισημαίνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για εσάς. Θυμάμαι και πέρσι ότι ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης και τους περιμένω όλους στο γήπεδο για να μας στηρίξουν, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»”.

To Top