Κόκε: «Δεν είμαι παιδάκι! Ευχαριστώ την Μπακού, που πόνταρε σ’ εμένα» (video)

Τις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μπακού έκανε ο Σέρχιο Κόκε, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube. Ο Ισπανός φορ ευχαρίστησε την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν για την επιλογή της και τόνισε πως «δεν είμαι παιδάκι, θα προσαρμοστώ εδώ χωρίς προβλήματα»! Δείτε τις δηλώσεις του στο υποτιτλισμένο βίντεο του PRESSARIS…

Ο πρώην αρχηγός του Άρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 6+6 μήνες, είπε αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω την Μπακού που πόνταρε σ’εμένα, ώστε να έρθω να παίξω εδώ. Κατά δεύτερον, η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά γι’ αυτό το πρωτάθλημα, αλλά θα συνεισφέρω με την εμπειρία μου και τη διάθεσή μου να δουλέψω».

Στην συνέχεια, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει προβλήματα προσαρμογής στο Μπακού, παρότι πέρσι είχε αντέξει μόλις ενάμιση μήνα στο Χιούστον: «Δόξα τω Θεώ, έχω παίξει σε πολλά μέρη… Δεν είμαι κανένα παιδάκι, έχω αρκετή εμπειρία στο ποδόσφαιρο ώστε να μην αντιμετωπίσω προβλήματα προσαρμογής. Επίσης, μιλώ αρκετές γλώσσες και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου. Νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανενός είδους πρόβλημα».

Ο Κόκε, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το 98 προς τιμήν της… ηλικίας του Άρη, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή (12/02), στον πρώτο αγώνα της νέας του ομάδας μέσα στο 2012.
Η Μπακού θα υποδεχθεί την συμπολίτισσά της και πρωτοπόρο της κατάταξης, Νέφτσι, για τη 19η από τις 22 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να την πλησιάσει στους 5 βαθμούς.

Δείτε το υποτιτλισμένο βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Σέρχιο Κόκε στο Μπακού:
{youtube}3nYlE4-aMA8|640|360|1{/youtube}

To Top