ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόκε: “Δεν μπορώ να περιμένω! Έχω χάσει 8 κιλά σε ένα μήνα…”

Ο Σέρχιο Κόκε, ξεκίνησε από χθες τις ατομικές προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο. Ο Ισπανός μίλησε για το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει:

Aναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: “Πρέπει να κάνω περισσότερη προπόνηση. Έχω να παίξω από τον Ιανουάριο. Ακολουθώ ατομικό πρόγραμμα, για να είμαι γρήγορα έτοιμος, αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορώ να παίξω”.

Για τις συζητήσεις του με τον Νίκο Αναστόπουλο: “Όλα καλά με τον κόουτς. Μίλησα μαζί του και με ρώτησε για την κατάσταση μου. Μου είπε ότι χριεάζομαι μία προετοιμασία, γι αυτό τον λόγο για τις επόμενες 10-15 μέρες θα ακολουθήσω ένα ατομικό πρόγραμμα. Έχασα και κάποια κιλά. Τώρα είμαι στα ίδια όπως τότε που έπαιξα τελευταία φορά στον Άρη. Έχασα 8 κιλά, μέσα σε ένα μήνα. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής. Tρώω ότιχρειάζομαι σε νορμάλ πλαίσια”.

Για το πως έιδε την ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι: “Το Σάββατο είδα μία πολύ καινούργια ομάδα. Χρειάζονται παιχνίδια γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες αλλα ακόμα δεν έχουν χημεία”.

Για τα συναισθήματα του για τον κόσμο του Άρη: “Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να παίξω για τον κόσμο. Να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου του Άρη μέσα στο γήπεδο”

 

To Top