ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόκε: “Θέλω να μείνω…”

Ο Σέχριο Κόκε ανήκε στο γκρουπ των παικτών που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμαριάς και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε τους εκπροσώπους του τύπου, τόσο για την εμφάνισή του, το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το μέλλον του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός για…

το ματς με τον Απόλλωνα: ” Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, αλλα στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και σκοράραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλησιάζουμε τον στόχο”.

… το αν είναι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την παρουσία του: “Είμαι πολύ καλά. Έπαιξα καλά, έτρεξα πολύ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα”.

… το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν: “Περιμένω και θέλω να μείνω. Θα δούμε όμως, έχουμε ακόμα 2-3 μήνες”.

… την σχέση του με τον Νίκο Αναστόπουλο: “Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή σχέση. Η ομάδα κάθε παιχνίδι κερδίζει και όλα πάνε καλά. Το σημαντικότερο όλων είναι να τελειώσουμε γρήγορα, να ηρεμήσουμε και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για του χρόνου”.

… το αν θα παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο στην πορεία: “Σήμερα ήταν δύσκολα, αλλά παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω ότι του χρόνου θα το κάνουμε σε μόνιμη βάση”.

To Top