Κόκε σε Άρη: “Θα απαντήσω μέχρι τη Δευτέρα”!

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε παραμένει ανοιχτό για τον Άρη, μετά την επίσημη πρώτη πρόταση που του έγινε προκειμένου να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα! 

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη εξέτασαν τις τελευταίες μέρες σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κόκε στην ομάδα, ως μια λύση για την επιθετική γραμμή και ήδη δρομολόγησαν τις πρώτες ενέργειες, με την τηλεφωνική επαφή που έγινε με την Ινδία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Κόκε φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας με τη φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Οι κίτρινοι έκαναν λοιπόν μια πρώτη κρούση στον Ισπανό επιθετικό για την επιστροφή του στο Χαριλάου, έχοντας πέρα από τα όποια οικονομικά δεδομένα ως δέλεαρ την αγάπη του κόσμου και την παρουσία του και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του για την επικοινωνία και την πρόταση του Άρη, αλλά ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα.

Στην Αλκμήνης εκφράζουν τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Η τελική απάντηση θα παίξει ρόλο ρυθμιστή και για τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις των κίτρινων.

To Top