ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόκε: “Σε δύο χρόνια θα πρέπει να παίζουμε Ευρώπη – Γιατί επέλεξα τη φανέλα με το Nο3…”

Ο Σέρχιο Κόκε, με αφορμή τα χθεσινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το… πικάρισμά του στους φίλους της Μπαρτσελόνα για τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο στο “Βιθέντε Καλντερόν”, μίλησε στον Arena fm για το “επικό” διπλό του Άρη το 2010 με τον ίδιο αρχηγό και σκόρερ των δύο εκ των τριών τότε τερμάτων:

«Τα τελευταία χρόνια λίγες ομάδες έχουν κερδίσει εκεί μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Γράψαμε ιστορία εκεί, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχε πάρει το Europa League. Ήθελε το ματς οπωσδήποτε η Ατλέτικο, αλλά πήγαμε και κερδίσαμε. Ήταν μια υπέροχη χρονιά και περιμένω να κάνουμε πάλι το ίδιο. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να ζήσει πάλι τέτοιες χρονιές. Σίγουρα πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε Β’ και την άλλη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ και πρέπει να παίξουμε κατευθείαν Ευρώπη”.

Για την στήριξη του κόσμου: “Παντού όμως όπου παίζαμε είχαμε κόσμο. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Στη Β’ Εθνική θα έχουμε πιο πολύ κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι για να κερδίζουμε τους θέλουμε δίπλα μας”.

Όσο για την επιλογή του να παίρνει τη φανέλα με το νο3, τόνισε: “Πήρα το Νο 3 και επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο το 10 αλλά και λόγω Θύρας 3”.

To Top