Κόλλησε στο «Ανοέτα» η Ατλέτικο Μαδρίτης

Αν και προηγήθηκε από το 5ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό (1-1) από τη χώρα των Βάσκων, μένοντας στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Παρά το ιδανικό της ξεκίνημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ (πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μοράτα στο 5ο κιόλας λεπτό), η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφαρίστηκε για το τελικό 1-1, μένοντας 5 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ και ασταθή επέμβαση του Ρεμίρο, ο Μοράτα βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα της Ατλέτικο.

Στο 15′ η Σοσιεδάδ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Ομπλάκ αντέδρασε ιδανικά σε σουτ του Ρεμίρο, ενώ στο 29′ ο Μοράτα σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά από εισήγηση του VAR, για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 39′ ο Χιμένες ανάγκασε τον Ρεμίρο σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ η Σοσιεδάδ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 55′, μετά από σέντρα του Τσο και κοντινή κεφαλιά του Σαντίκ. Στο 77΄ακυρώθηκε γκολ της Σοσιεδάδ για οφσάιντ, ενώ ούτε οι Κορέα και Φέλιξ κατάφεραν να νικήσουν τον Ρεμίρο, πριν τη λήξη.

To Top