«Κόλλησε» στο 0-0 η Κ-20 (photostory & video)

Άλλους δύο βαθμούς απώλεσε η Κ-20, που περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Σουρωτή. Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή ήταν μέτριοι, επηρεάστηκαν από το δυνατό αέρα και έχασαν έτσι μια μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης, που αγωνίστηκε με βυσσινί εμφανίσεις, δεν βρήκε τρόπους για να «ανοίξει» την αντίπαλη άμυνα και έτσι «κόλλησε» στην ισοπαλία, για τέταρτη φορά στους πέντε τελευταίους αγώνες του. Το αποτέλεσμα αυτό κρατά τους «κίτρινους» 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και 2 βαθμούς πίσω από τον 2ο ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τους να κυνηγήσουν πάση θυσία τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Ρέντη, το ερχόμενο Σάββατο (10/03).

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν κόντρα τον αέρα και κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο μία καλή ευκαιρία, με σουτ του Περήφανου από τη μικρή περιοχή μόλις στο 2′, ενώ η ΑΕΚ είχε δύο αξιόλογες φάσεις (σουτ του Κισσά που μπλόκαρε ο Καράδαης στο 25′, πλασέ του Γρόντη που έφυγε λίγο άουτ στο 35′), αλλά δεν έπαψε να δίνει βάρος στα μετόπισθεν, παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας.

Στην επανάληψη, παρόλο που ο Άρης είχε τον αέρα με το μέρος του και θέλησε να φανεί πιο επιθετικός, έδειξε βιασύνη και είχε ανορθόδοξη ανάπτυξη. Οι συνεχείς βαθιές μπαλιές αντιμετωπίστηκαν εύκολα στον αέρα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, που κράτησαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η πρώτη καλή στιγμή του β’ μέρους ανήκε στην ΑΕΚ, αφού στο 55′ ο Καράδαης απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ του Παπαδημητρίου, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κάλλας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νταμαρλής όμως έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Η απάντηση στις διαδοχικές ευκαιρίες της «Ένωσης» ήρθε από μεριάς Άρη ένα λεπτό αργότερα. Ο Παλιάτσιος κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, το γκολ όμως δεν ερχόταν, κόντρα σε μια ΑΕΚ, η οποία από το πουθενά, στο 85′, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο νεοεισελθών Κοζάκης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καράδαη.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Καράδαης, Πολιανίδης, Περήφανος, Τουλκερίδης, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Κουρέλλας, Γιώρης, Κανούλας (55′ Παλιάτσιος), Τοπούζης (77′ Γιαννακιτσίδης), Καραγιάννης (63′ Ρένια).
ΑΕΚ (Μπατίστα – Στασινόπουλος): Δωριάδης, Αργυρίου, Ερέκη, Ναυπλιώτης, Γαρουφαλιάς. Αρέστη (73′ Κέζος), Κισσάς (70′ Δημοκιόκας), Τσεβάς, Κάλλας (83′ Κοζάκης), Γρόντης, Παπαδημητρίου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k20_aek{/gallery}

Δείτε σε βίντεο την ευκαιρία του Άρη στο α’ ημίχρονο:
{youtube}GiR0ioUCg4M|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top