Κόλμαν: “Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ”

Κάτι καλύτερο περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του ο Κρις Κόλμαν ο οποίος δεν περίμενε να φύγει η ομάδα του έστω με το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου. Ο προπονητής του Ατρομήτου χαρακτήρισε πολλή καλή ομάδα τον Άρη, ενώ στάθηκε στα δύο γκολ που έφαγε η ομάδα του.

Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν πήραμε κάτι και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίον δεχθήκαμε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ήταν σημαντικό παιχνίδι και γι’ αυτόν. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα γκολ. Επίσης καταφέραμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κιόλας με τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για την απόδοση του Γιαννιώτη ο οποίος κράτησε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του. «Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι θα χρειαζόμασταν τον Γιαννιώτη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα στην επίθεση η οποία δημιουργεί ευκαιρίες και είδαμε τι έκανε με τον ΟΦΗ. Πάντα όταν παίζεις με τον Άρη έχεις ανάγκη τον τερματοφύλακά σου. Μόνο έτσι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα».

Από τον Κρις Κόουλμαν ζητήθηκε να εξηγήσει αυτές τις αγωνιστικές μεταπτώσεις και των δύο ομάδων λέγοντας: «Ο Άρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί μέχρι και με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν ένα παιχνίδι είναι στο 2-0, όλα είναι ανοιχτά. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε κι αυτό κάναμε. Όπως ο Άρης μπορεί να πει ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι έτσι κι εμείς για το ότι δεν ισοφαρίσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο μέρος».

To Top