ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόλτσης: “Αν νικήσουμε τον ΟΦΗ, κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την άνοδο”

Ως το πιο κρίσιμο ματς στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Γιώργος Κόλτσης το ντέρμπι του Σαββάτου (06/05) με τον ΟΦΗ. Ο συνεργάτης του προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία FM-1 ανέφερε:

«Είμαστε πολύ κοντά, αλλά είμαστε προσγειωμένοι όλοι. Ακολουθεί μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια που δεν πρέπει να ξεφύγει καθόλου το μυαλό μας, έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Ξεκινάνε τα ντέρμπι, αρχής γενομένης από τον ΟΦΗ. Όλη η προσοχή μας είναι εκεί.

Όλες οι ομάδες στην πρώτη πεντάδα στον δεύτερο γύρο, αν εξαιρέσετε τον Απόλλωνα και εμάς που συνεχίζουμε να κάνουμε την ίδια καλή πορεία, και ο Άρης και ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία. Και ο ΟΦΗ είναι πιο ανεβασμένος, αλλά και τα Τρίκαλα και ο Άρης δεν έχουν χάσει πολλούς βαθμούς. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, στη Β’ Εθνική είναι ένα βαρύ όνομα. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί.

Είπαμε και μετά τον Αχαρναϊκό ότι περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η διοίκηση έχει κάνει τις ενέργειές της με πιο χαμηλές τιμές, οπότε όλοι θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να είμαστε πολύ δυνατοί το Σάββατο».

Είναι πέντε αγώνες ακόμα, αφού οι πρωτοπόροι έχουν το τρίποντο με τον Πανθρακικό. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα βαθμολογικό. Έχουμε και καλή ψυχολογία από τις διαδοχικές νίκες. Και όπως έχω πει, κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο. Αν τα καταφέρουμε το Σάββατο νομίζω ότι δεν μπορεί να μας στερήσει κανείς την κατηγορία. Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι, αφού παίζουν και οι υπόλοιποι μεταξύ τους.

Σε αυτό τον αγώνα τιμωρίες δεν έχουμε. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία των Τζόκιτς, Παπαργυρίου, αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά. Να πω στον κόσμο ότι πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και η παρουσία τους στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική.

Ρωτήθηκα για την απώλεια του Άρη στις Σέρρες και αυτό που είπα ήταν ότι από τη στιγμή που προπορεύεσαι στη βαθμολογία κοιτάς πάντα τι κάνεις εσύ και δεν σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Όταν είσαι πίσω είναι φυσιολογικό να κοιτάς και τι κάνουν οι άλλοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη δική μας ομάδα και σε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε».

 

To Top