ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόλτσης: «Δεν κοιτάμε τη διαφορά από τον Άρη»

O Γιώργος Νικόλτσης, βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας επικράτηση της Λαμίας με 2-0  κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/02) ολοκληρώνοντας τη 17η αγωνιστική για τη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλαμε να κλείσουμε νικηφόρα. Είναι σημαντική νίκη για εμάς, άλλοι τρεις βαθμοί, είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή στον πρώτο γύρο, αλλά είμαστε ακόμα στην μέση που σημαίνει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος, πάρα πολλά παιχνίδια και για να διατηρηθείς στην κορυφή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην εφησυχάσεις καθόλου. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και νομίζω αυτό οφείλεται σε δυο λόγους.

Πρώτος λόγος είναι ότι είμαστε λίγο κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο δεύτερος λόγος νομίζω ότι και το γήπεδο δεν βοήθησε την ομάδα να βγάλει τις αρετές που έχει, γιατί είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και νομίζω ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε σε αυτό το κομμάτι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι σημαντικό για μας και συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας.

-Για το +8 από τον Άρη σχολίασε: «Εμείς δεν κοιτάμε την διαφορά που έχουμε με τον Άρη ή με τις άλλες ομάδες, όπως είπα και πριν. Η συγκομιδή στον πρώτο γύρο είναι πάρα πολύ καλή, αλλά για να διατηρήσει την βαθμολογική απόσταση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην εφησυχάσεις καθόλου. Δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς οι 8 βαθμοί.

Αυτή η νίκη ήταν αναγεννησιακή για την ομάδα σε σχέση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα;

«Όχι, δεν μας αφορά καθόλου αυτό το ζήτημα. Για εμάς δεν υπάρχει. Ήρθαμε καθαρά εδώ για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Καρδίτσας όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

To Top