ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κόμματος: «Οι καλύτερές μου αναμνήσεις στον Άρη! Διαχρονικά έχουν γίνει εγκλήματα, να πουν την αλήθεια στον κόσμο»

Κατέχοντας πλέον τη θέση του προέδρου στην ΚΑΕ Λάρισα, ο Νέστορας Κόμματος μίλησε για την κατάσταση σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο Παλέ το Σάββατο, ενώ θυμήθηκε και το Κύπελλο που κατέκτησε με τους «κιτρινόμαυρους» πριν από ακριβώς 17 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το Κύπελλο του 2004: «Θυμάμαι ότι στη μεταγραφή μου είχα πει ότι ήρθα για να βάλουμε κι άλλους τίτλους στην ομάδα. Την προηγούμενη χρονιά ο Άρης είχε χάσει το Κύπελλο, κάτι χρωστούσε και είμαι χαρούμενος που συνδυάστηκε έτσι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά. Λίγο η μεγάλη επιθυμία μας, η πίεση από τον κόσμο έκαναν το ματς δύσκολο. Γιατί όταν παίζεις για τον Άρη παίζεις για τον τίτλο. Μας βοήθησε η μεγάλη διακοπή στο τέλος του αγώνα. Οι καλύτερες αναμνήσεις που έχω είναι από τον Άρη».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: Ο Άρης έχει πολύ κόσμο, αυτή είναι  η δύναμή του, όμως αυτό αποτελεί και… μπούμερανγκ. Γιατί πάντα από τον κόσμο ζητάνε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Θα πρέπει να πουν την αλήθεια στον κόσμο: “Ωραία τα μεγαλεία μας αλλά τώρα πρέπει να πάμε ταπεινά, να φτιάξουμε τις βάσεις”. Ο Άρης έχει το brand name, δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον κόσμο, είναι… αστείο. Υπήρχαν άνθρωποι που έβαλαν λεφτά, δεν είναι δίκαιο για την ιστορία του Άρη. Αν κοιτάξεις διαχρονικά έχουν γίνει εγκλήματα, όχι απλά λάθη. Δεν είναι ο ρόλος μου να τα πω τώρα, τα είχα πει τότε και για αυτό δεν ανανέωσα».

Για τη Λάρισα: «Ήμασταν 40 μέρες με 7-8 άτομα με κορωνοϊό και μέσα σε 30 μέρες παίξαμε 8 ματς, έτσι βγήκε το πρόγραμμα, τρελά πράγματα. Η ομάδα μας είναι καλή, έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Στην αρχή δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα και η χημεία».

Για το ματς με τον Άρη το Σάββατο: «Το θέλει και ο Άρης πολύ, προηγείται λόγω έδρας άσχετα που δεν έχει κόσμο. Στο Παλέ είναι… αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλη φάση. Είναι πολύ κρίσιμο ματς, όμως εδώ θα είμαστε και πάλι. Είναι ένα παιχνίδι, θα παίξουμε για το καλύτερο και για να κερδίσουμε».

Για τον Ηρακλή και την πιθανή τιμωρία: «Έγινε λάθος, η δικιά μας θέση είναι να πάει στον αθλητικό δικαστή και εκείνος να κρίνει βάσει κανονισμού. Εφόσον δεν τηρήθηκαν όλα αυτά με τον παίκτη και το συμβόλαιο, δεν βλέπω να γίνεται κάτι άλλο πέραν της τιμωρίας. Δε θα το πούμε εμείς όμως αυτό. Ο νόμος ισχύει για όλους. Στην Ελλάδα όλα γίνονται βέβαια…».

To Top