ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόμματος: «Στηρίξτε τον Λάσκαρη»

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της ομάδας που κατέκτησε το τελευταίο κύπελλο το 2004, Νέστορας Κόμματος, για το τρόπαιο και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το κύπελλο του 2004: «Έμεινα ένα χρόνο, αλλά αν και έμεινα λίγο στην ομάδα με αγάπησε ο κόσμος γιατί ήμουν αληθινός. Το κύπελλο ήταν ένας στόχος της ομάδας. Λέγαμε πως πρέπει να το κατακτήσουμε. Υπήρχε μια καλή πίεση για το κύπελλο».

Για τη διάρκεια του τελικού: «Δεχθήκαμε επίθεση την ώρα που πηγαίναμε στο γήπεδο. Αρκετοί συμπαίκτες μου δέχθηκαν αντικείμενα. Κράτησε πολλές ώρες».
Αν του έγινε πρόταση να παραμείνει τη νέα χρονιά: «Δεν μου έγινε καμιά πρόταση στο τέλος. Μιλήσαμε στη μέση της χρονιάς, αλλά είχαμε πει καλύτερα να τα πούμε στο τέλος. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν θέλω να κρίνω ποιος ευθυνόταν γι αυτό. Εγώ ξέρω πως αυτή η ομάδα πήρε το κύπελλο και στο τέλος ξηλώθηκε ολόκληρη. Ο Άρης με βοήθησε να συνεχίσω την πορεία μου».
Για τις δηλώσεις που έκανε όταν πήγε στον ΠΑΟΚ και στον Άρη: «Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ είπα πως πήγα σε μια μεγάλη ομάδα και όταν πήγα στον Άρη είπα πως πήγα σε μια μεγαλύτερη. Είμαι περήφανος για τις ομάδες που έπαιξα, αλλά έτσι το ένιωθα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν γιατί έλεγα πάντα την αλήθεια. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν έμεινα».
Αν παρακολουθεί τον Άρη: «Τον παρακολουθώ σαν φίλος του μπάσκετ. Μου αρέσει που έχει κόσμο στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα».
Για τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του: «Δεν γνωρίζω τον λόγο που έγιναν όλα αυτά ή μάλλον που δεν έγιναν ώστε να μείνω στην ομάδα. Δεν ξέρω αν με «γούσταρε» ή όχι ο κ.Δαμιανίδης, πάντως ήμουν δική του μεταγραφή που έγινε με τη βοήθεια του κ.Αντωνιάδη. Είχαν μείνει πολύ λίγα άτομα στην ομάδα την επόμενη χρονιά».
Για το μετάλλιο που έδωσε στο μουσείο του Άρη: Εμένα μου αρέσει να αναγνωρίζει ο κόσμος τι έκανα για την ομάδα. Ότι ήθελε ο καθένας να δώσει, έδινε. Εγώ ήθελα να δώσω το μετάλλιο. Θεώρησα πως έπρεπε να γίνει πριν καιρό».
Για τον Λάσκαρη: «Πρέπει να τον στηρίξετε γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Δεν χρειάζεται πίεση, απλά να κάνετε υπομονή και να τον βοηθήσετε».
To Top