Κόντε: «Έχει δίκιο ο Ρισάρλισον, παίζει σκ@τ@ φέτος!»

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Τότεναμ!
Η ομάδα του Λονδίνου παρουσιάζει φέτος πολύ μέτριο πρόσωπο, με τον αποκλεισμό από τη Μίλαν στους «16» του Champions League να ξεχειλίζει το ποτήρι και τη διοίκηση να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο.

Ο Ιταλός προπονητής φανερά έχει χάσει τα αποδυτήρια, κάτι που έγινε εμφανές με τις δηλώσεις του Ρισάρλισον, που καταφέρθηκε εναντίον του Κόντε κάνοντας παράπονα για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο απέναντι στη Μίλαν!
Ο ίδιος ο Κόντε, απάντησε πάντως με δηλώσεις του στον Βραζιλιάνο, μιλώντας με… όχι και τόσο τιμητικά λόγια για τον παίκτη του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Ρισάρλισον είπε ότι η σεζόν του είναι σκ@τ@ και έχει δίκιο. Η σεζόν του δεν είναι καλή. Είχε τραυματισμούς, έπαιξε και σκόραρε στο Champions League και μετά πήγε στο Μουντιάλ και μετά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν έχει βάλει γκολ για εμάς. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά ειλικρινής να πει ότι η σεζόν του δεν είναι καλή. Η σεζόν του δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν αξίζει να παίξει, θα του δώσω την ευκαιρία. Για το υπόλοιπο της συνέντευξης, νομίζω ότι κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Όταν μιλάς για «εγώ» και όχι για «εμείς» είσαι εγωιστής».

To Top