Κόντε: «Αυτοί οι παίκτες της Ιντερ δεν έχουν κερδίσει τίποτα στην καριέρα τους»

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τους παίκτες του μετά την κατάρρευση της Ιντερ κόντρα στην Ντόρτμουντ τονίζοντας πως με εξαίρεση τον Γοδίν, κανένας άλλος παίκτης έχει κερδίσει κάτι στην καριέρα του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η Ιντερ προηγήθηκε 2-0 μέσα στην Γερμανία επί της Ντόρτμουντ, αλλά στην επανάληψη είδε την Μπορούσια να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να φτάνει στη νίκη με 3-2.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του κι έριξε τα βέλη του για την μεταγραφική πολιτική τονίζοντας πως με αυτό το ρόστερ η Ιντερ δεν μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστική σε Ιταλία κι Ευρώπη και πως με εξαίρεση τον Γοδίν κανένας άλλος παίκτης της ομάδας έχει κερδίσει κάτι στην καριέρα του.

«Δεν έχουμε το απαιτούμενο ρόστερ για να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί σε Serie A και Champions League. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται συνέχεια και κατά την διάρκεια μιας μεγάλης σεζόν θα το πληρώσεις. Είμαι οργισμένος γιατί ακυρώνεται η καλή μας δουλειά. Δεν ζητάω από τον σύλλογο κάτι, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα δίνουμε τις μάχες. Ο σύλλογος κάνει την αξιολόγηση, εγώ αυτό που λέω είναι ότι κάναμε ένα εντελώς λάθος προγραμματισμό για την σεζόν. Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν τραυματίζονται τρεις παίκτες μας, την ώρα που άλλες ομάδες έχουν παραπάνω τραυματισμούς και δεν επηρεάζονται καν».

Ο Κόντε έδειχνε ασταμάτητος και στη συνέχεια έριξε την μπηχτή του για την ποιότητα του ρόστερ της Ιντερ. «Αν κάποιος εξαιρέσει τον Γοδίν, μιλάμε για ένα γκρουπ παικτών που δεν έχει κερδίσει τίποτα. Και γι αυτούς είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Σε ποιον να στηριχθώ; Στον Μπαρέλα που αποκτήσαμε από την Κάλιαρι ή τον Σένσι της Σασουόλο; Θα τους ευχαριστώ για πάντα που δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους και αναγνωρίζω ότι ίσως κάποια από αυτά που ζητάω ίσως είναι δύσκολο από αυτούς τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν».

To Top