Κόντε: “Αυτό το παιχνίδι έδειξε το χάσμα της Τότεναμ με τις κορυφαίες ομάδες”

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά την ήττα αποκλεισμό της Τότεναμ από την Τσέλσι στα ημιτελικά του League Cup, υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι αυτό απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα συγκριτικά με κορυφαίες ομάδες.

Η Τσέλσι επικράτησε 2-0 την Τότεναμ για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του League Cup. Ένα γκολ του Κάι Χάβερτς κι ένα απίθανο αυτογκόλ του Μπεν Ντέιβις έδωσαν στους “μπλε” τη νίκη, με το εισιτήριο για τον τελικό να κρίνεται την επόμενη εβδομάδα στο “Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ”.

Μετά την ήττα-αποκλεισμό των Spurs ο Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει την ποιοτική διαφορά που έχει η ομάδα του με κορυφαίες ομάδες του χώρου.

“Πριν από το ματς είπα ότι αυτό το είδος παιχνιδιού μπορεί να μας δείξει τη διαφορά, το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε μας και ενός κορυφαίου συλλόγου, όπως η Τσέλσι. Νομίζω ότι δυσκολευτήκαμε πολύ απόψε. Έδειξαν ότι ήταν πολύ πιο δυνατοί από εμάς και σίγουρα, πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι”, δήλωσε ο Ιταλός κόουτς.

 

To Top