ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντε εναντίον Μουρίνιο: «Ασχολήσου με την ομάδα σου»

Νέα κόντρα στην Πρέμιερ Λιγκ με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι και πάλι πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά μαζί με τον Αντόνιο Κόντε.

Την αρχή έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος δήλωσε ότι δεν συνηθίζει να μιλά για τους τραυματισμούς των παικτών του και να τους επικαλείται ως δικαιολογία την ώρα που άλλοι προπονητές «συνέχεια κλαίνε, κλαίνε, κλαίνε», όπως χαρακτηριστικά είπε ο «Special One».

Το σχετικό σχόλιο του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κόντε τοποθετήθηκε επί του θέματος μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα επίσης για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Αυτός μιλά για εμένα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να ασχολείται με τον ίδιο, με την ομάδα του και όχι με τους άλλους. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα ο Μουρίνιο να δει τι έκανε η Τσέλσι την περσινή σεζόν» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος φυσικά αναφερόταν στην κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι. Ας κοιτάξει την ομάδα του» συμπλήρωσε ο Κόντε.

Πηγή: sdna.gr

To Top