Κόντης «Αλλοίωση αποτελέσματος» – Εκτέθηκε (πάλι) ο Βασιλάκης (video)

Η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας στιγματίστηκε από αρκετές φάσεις κατά τις οποίες δεν απέδωσε δικαιοσύνη, αδικώντας τον Άρη. Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 64’ όταν ο Κρέσιτς ανέτρεψε τον Γιαννιώτα, ο οποίος σε προφανή θέση για γκολ.

Ήταν ένα σημείο στο οποίο ο Άρης πήρε την υπεροχή και πίεζε τον αντίπαλό του για να πετύχει γκολ. Στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ την Κυριακή, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης έκανε παρέμβαση, θεωρώντας ότι στη φάση αυτήν έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα ο διαιτητής, ενώ υπογράμμισε ότι: «αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα μετά από την λανθασμένη αυτή απόφαση». Παράλληλα, υπογράμμισε τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σε ότι αφορά την κάρτα που έδειξε για ψύλλου πήδημα στον Φατί και αυτήν που δεν έδειξε στον Τσιρίλο για επικίνδυνο τάκλιν στον Ακόστα.

Ακόμη, ο Κόντης μίλησε και για την επίθεση που έγινε μετά το σφύριγμα της λήξης στον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη και το Γιάννη Γιαννιώτα.

Στην ίδια εκπομπή για μια ακόμη φορά… εκτέθηκε ο πρώην διαιτητής Περικλής Βασιλάκης. Στις φάσεις που αδικήθηκε ο Άρης ήταν ήξεις, αφίξεις, είδε ότι τον βόλευε και προσπάθησε να καλύψει πολλά από τα λανθασμένα σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την παρέμβαση του Γιάννη Κόντη και το αλαλούμ των τοποθετήσεων του Περικλή Βασιλάκη.

{youtube}he_FiuKcFFE|640|360|1{/youtube} 
 
 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top