Κόντης: «Γιορτή στο Χαριλάου, μπράβο στο… συνδρομητικό»

Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα του ΟΑΚΑ, μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης, έδωσε συγχαρητήρια στο συνδρομητικό για τον τρόπο με τον οποίο (δεν) κάλυψε τα επεισόδια, ενώ έκανε και ένα παραλληλισμό με τις συνθήκες που επικρατούν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα ερωτηματικά, βέβαια, για το συνδρομητικό παραμένουν!
Στην περίπτωση, πάντως, του τρόπου με τον οποίο κάλυψε το συνδρομητικό κανάλι τα επεισόδια, η άποψη του PRESSARIS, εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή: η εξάλειψη της βίας δεν θέλει ολοκληρωτικό κουκούλωμα, αλλά βαθιές τομές και ουσιαστικές ενέργειες στη ρίζα του κακού. Είναι και ενημερωτικό κανάλι και θα μπορούσε μέχρι ενός σημείου να δείξει μέρος από τα γεγονότα. Όχι να τα εξαφανίσει.
 Και το πιο σημαντικό: η Nova αποφάσισε στην 25η αγωνιστική να «προστατεύσει» το «προϊόν»; Μέχρι τώρα γιατί δεν έδειξε την ίδια διάθεση και σπουδή στα προηγούμενα παιχνίδια; Ας καθίσουν σε ένα τραπέζι πολιτεία, παράγοντες, κανάλια και να βρουν τον τρόπο να “παράγουν” εικόνες, όπως στα προηγμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Εκεί, όπου πράγματι δεν δείχνουν επεισόδια… Γιατί απλά ΔΕΝ γίνονται! 
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Γιάννης Κόντης

Για τη μη μετάδοση των επεισοδίων από τη Nova o κ.Κόντης είπε: «Να συγχαρώ τη Nova για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τη μετάδοση. Είναι μέσα στη συμφωνία που έχει το συνδρομητικό κανάλι με τη Σούπερ λίγκα και των κανονισμών της UEFA. Έχουν πιάσει οι άνθρωποι της Nova το νόημα για να προστατεύσουν το προϊόν τους. Η προβολή τέτοιων ντροπιαστικών γεγονότων μόνο καλό δεν κάνει. Αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι διακόσιοι -τριακόσιοι”. 

Σχετικά με τα όσα έγιναν σημείωσε: “Στο Ολυμπιακό στάδιο υπήρχαν χθες 40 χιλιάδες οπαδοί. Από αυτούς μια μερίδα διακοσίων οπαδών προκάλεσαν αυτά τα ντροπιαστικά επεισόδια. Δεν μπορούμε να αφορίζουμε όλους τους οπαδούς. Άκουσα κάπου ότι έπρεπε να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θέλουμε; Θα διαλυθεί το ποδόσφαιρο έτσι όπως πηγαίνει”.

Κάνοντας τον παραλληλισμό με τις συνθήκες που επικρατούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Στο γήπεδο μας είναι μια γιορτή το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια μπάντα που παίζει όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ελάχιστες εξαιρέσεις κάποια επεισόδια από μικρά παιδιά 15 ετών κυρίως που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Δεν δέχομαι σε μια οργανωμένη πολιτεία άνθρωποι που προκαλούν επεισόδια να μένουν ατιμώρητοι. Όταν προβαίνουν άνθρωποι σε εγκληματικές ενέργειες να τιμωρούνται”.

Καταλήγοντας ο Γιάννης Κόντης σημείωσε: “Πρόκειται για καταστάσεις που καθιστούν και τις ΠΑΕ αιχμάλωτες. Τέτοια επεισόδια μπορούν να ρίξουν μια ομάδες στη Β` Εθνική. Να δούμε πως μπορούμε να βάλουμε αυτούς τους πενήντα ανεγκέφαλους σε πλαίσιο ή να τους απομακρύνουμε από το γήπεδο. Δεν δέχομαι ότι αυτοί οι λίγοι ανήκουν στους οργανωμένους οπαδούς. Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι με όνομα τηλέφωνο και σύνδεσμο. Αυτοί που δημιουργούν επεισόδια είναι μια μικρή μερίδα οπαδών που πάνε για αυτό το σκοπό στα γήπεδα”.

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top