Κόντης: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σάκη Τσιώλη”

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σάκη Τσιώλη”. Τάδε έφη ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγη ώρα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, “Sentra FM”.

Ο κ. Κόντης ρωτήθηκε αρχικά για την κακή πορεία του Άρη που μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και απάντησε πως “αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Μην ξεχνάμε πως έχουμε περάσει από 40 κύματα. Έχουμε διακοπές λόγω των ομάδων Α και Β. Έχουμε αποβολές παικτών, όπως του Καστίγιο και του Σολτάνι, που λογίζονται ως βασικοί. Ακόμα και με αυτές τις ατυχίες που έχουμε, αν δεν είχαμε διακοπή και παίζαμε με τις ομάδες Α και Β και είχαμε κερδίσει θα ήμασταν τρίτοι με 10 βαθμούς”.

Ρωτήθηκε και για το αν υπάρχει θέμα λύσης συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και απάντησε πως “αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σάκη Τσιώλη. Πάντα γίνονται συζητήσεις μετά τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε συζήτηση για το μέλλον του. Απλά κάναμε μια γενική αναφορά στην ομάδα και τι θεωρεί αυτός τι φταίει. Δεν θέλω να αναφερθώ εκ μέρους του προπονητή. Αυτός γνωρίζει περισσότερα θέματα και ξέρει τις καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα και δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα. Ο Άρης είχε την υπεροχή. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο μια σέντρα και πέτυχε το γκολ. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αν όμως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω πολλά”.

Αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι που δεν έδωσε ο Γιάχος υπέρ του Άρη στο 70′ όταν ο Μαλεζάς γκρέμισε τον Γιάκομπ, υπογραμμίζοντας πως “αν είχε δώσει ο διαιτητής εκεί το πέναλτι, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Όλα αυτά μπορούν να συντελέσουν να μην κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πολλοί λένε να φτιάξουν μια ομάδα που να κερδίσει και τον διαιτητή, αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό. Θεωρώ πως η ομάδα αγχώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο για τη νίκη. Προσωπικά είδα πως υπήρχαν παίκτες που φοβόντουσαν. Ο Σολτάνι ήρθε για να είναι βασικός και έχει παίξει σε ένα παιχνίδι. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Η καλή πλευρά μπορεί να βρεθεί στο μέλλον”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος επεσήμανε πως “δεν έχουμε περάσει πρώτη φορά από αυτή την πίεση. Πριν από χρόνια, με τον Όγιος ήμασταν προτελευταίοι και καταφέραμε και βγήκαμε στην Ευρώπη. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία”.

Για τα πανό που αναρτήθηκαν χθες στη θύρα 2: “Είναι ένα θέμα οπαδικό. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Γιατί και αυτοί μπορούν να πουν σε άλλο γήπεδο είχε αναρτηθεί ανάλογο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιο οπαδικό θέμα”. 

To Top