Κόντης: «Ελβετικός ο όμιλος, έβαλε ήδη λεφτά στην ΠΑΕ»!

Επανήλθε με δηλώσεις του ο Γιάννης Κόντης, όχι σε συνέντευξη Τύπου, όπως είχε προαναγγείλει αλλά στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αφού τόνισε ότι Τετάρτη ή Πέμπτη εκτός απροόπτου, θα δώσει την συνέντευξη που έχει προαναγγείλει, υποστήριξε ότι ήδη έχουν μπει λεφτά στους κίτρινους από επενδυτικό όμιλο της Ελβετίας.

 Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 «Θα μιλήσω την Τετάρτη, ή την Πέμπτη το πρωί. Το πιθανότερο είναι την Τετάρτη όμως…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο οποίος ομολόγησε ότι τις τελευταίες μέρες πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για θέματα του Άρη, της λίγκας, αλλά και του ίδιου.

Ο Κόντης ξεκίνησε με επίθεση κατά πρώην προέδρου της κίτρινης ΠΑΕ. «Η έντεχνη λασπολογία αυτών κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είπαμε στη συνέλευση έπρεπε να μπουν με νόμιμο τρόπο στην ΠΑΕ, χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες» είπε χαρακτηριστικά στον «Λίμπερο», ενώ υποστήριξε ότι: «Όπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας. Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι ή τη Γερμανία. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης».

Για το αν ο όμιλος θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα παραπέμποντας στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας… «Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να πάρει τις μετοχές. Όποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο», όπως σημείωσε.

Ερωτηθείς για την αντιπαράθεση με τον Σκόρδα, είπε: «Δεν μπορεί κάθε μέρα να πατάει στον πόνο των Αρειανών λέγοντας ψέματα, λασπολογώντας, βρίζοντας για να σωθεί επαγγελματικά. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί. Προφανώς φταίω εγώ που τον άφησα να λέει ότι θέλει, αλλά και η ΠΑΕ που δεν είπε κάποια πράγματα το 2009. Το όνειρό του είναι να καταστρέψει τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου θα βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους»

To Top