Κόντης: «Να εκδικαστεί η έφεση την Τρίτη»

Η εκδίκαση της έφεσης του αθλητικού εισαγγελέα θα είναι προτιμότερο να γίνει την ερχόμενη Τρίτη (17/04) αντί για την Τετάρτη (18/04), όπως επισήμανε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο κ. Κόντης μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Σχετικά με την εκδίκαση που θα γίνει την Τέταρτη υπάρχει ένα θέμα. Αν εκδοθεί την ίδια ημέρα, το απόγευμα ή την Πέμπτη η απόφαση. Θα προτιμούσαμε να προσδιοριστεί η εκδίκαση την Τρίτη, για να μην υπάρχει πρόβλημα. Πριν από λίγο μίλησα με την Λίγκα, με τον κ. Αναγνώστου και μου είπε πως θα μπορούσαμε να παίξουμε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά την λήξη του πρωταθλήματος, εμάς δεν μας πειράζει αυτό, αλλά την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι. Και δεν ξέρω εάν και λόγω της πίεσης για τις υποχρεώσεις της Εθνικής υπάρξει πρόβλημα στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πάντα υπάρχει αυτό στο υποσυνείδητο. Προσωπικά όμως εμπιστεύομαι τους δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση. Μην ξεχνάτε ότι δικάζουν σύμφωνα με τον νόμο και τον κανονισμό».

Συνεχίζοντας, ο Γιάννης Κόντης αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη: «Έκανε λόγο για προσπάθεια επηρεασμού της δικαιοσύνης. Χαιρετίζω αυτή την παρέμβαση γιατί δείχνει θάρρος και δεν είναι προεκλογική βόμβα. Ζητάω και από τον Αρειανό φίλαθλο όταν βλέπει ανθρώπους που στηρίζουν τον Άρη να τους στηρίζει».

Εξάλλου, πρόσθεσε αναφορικά με τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί την τελευταία εβδομάδα ο σύλλογος: «Επειδή στην Ελλάδα πολλές φορές λέμε “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις”. Όλοι αυτοί που μας λοιδορούσαν είχαν επιχειρήματα. Αστεία για εμένα. Πρώτον, ένα κυπελλάκι του καφέ στην Γερμανία που ήταν λόγος να διακοπεί ο αγώνας. Χθες στο Ντόρτμουντ-Μπάγερν ξέρετε τι έγινε; Πετούσαν στον τερματοφύλακα μπανάνες! Όπως μας βολεύουν λέμε τα πράγματα τις περισσότερες φορές.
Στο θέμα της Ισπανίας, γιατί κάποιος… σοφός δημοσιογράφος αθηναϊκού site ανέφερε το γεγονός και το συνέδεσε με τα γεγονότα του Άρη. Το παιδάκι αυτό που πιάσανε, για να γλιτώσει τα δικαστήρια ξέρετε τι προφασίστηκαν; Είπαν ότι κράταγε εκείνη την ώρα την ομπρέλα, την κουνούσε και του έμεινε η λαβή στο χέρι και έπεσε η ομπρέλα. Ωστόσο αν δείτε η ομπρέλα που έπεσε στον επόπτη είχε και την λαβή πάνω της. Εμείς δηλαδή τι να κάνουμε; Να ψάξουμε να βρουμε το καπάκι και να πούμε ότι καθώς το κουνούσε ο φίλαθλος έφυγε το μπουκάλι στην επόπτη; Και λέω πάλι, εάν πέσει ένα μπουκάλι στον τελικό Κυπέλλου, θα διακοπεί ο αγώνας;».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κατέληξε λέγοντας: «Θέλουμε να λεγόμαστε Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε. Όταν αποκτήσουμε συνείδηση, μόρφωση, εκπαίδευση, δεν βγαίνουμε στις 8 το πρωί και μουντζώνουμε τους οδηγούς, όταν σεβόμαστε ο έναν άλλον, τότε μπορούμε να γίνουμε. Όταν γίνονται όλα αυτά όμως στην χώρα μας, πιστεύω δεν θα μείνουμε στο μπουκάλι και δεν μιλάω μόνο για τα γήπεδα… Πέρυσι έκαψαν 3 άτομα στην Marfin ποιος ανέβαλε ευθύνη εκεί; Στα Γιάννενα που κάηκε ο αστυνομικός, το είδατε; Δεν τονίστηκε πουθενά όμως αυτό…».

To Top