ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόντρα Κλεώπα-Γαλανού στον ραδιοφωνικό αέρα!

Κόντρα» υπήρξε στα ερτζιανά μεταξύ του Λάκη Κλεώπα και του Γιώργου Γαλανου για το θέμα της εγγυητικής που παραχώρησε ο πρώην έφορος του Αρη στον πρόεδρο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Αρχικά, ο Λάκης Κλέωπας αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις στον Άρη και στην γ.σ. του Ερασιτέχνη η οποία θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Το βράδυ συνεδριάζει το δ.σ. του Ερασιτέχνη για την προκήρυξη της γενικής συνέλευσης, η οποία θα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για μένα πρέπει να γίνει την Δευτέρα, αφού, άλλωστε, και το καταστατικό επιβάλλει προκήρυξη το αργότερο πέντε ημέρες πριν».

Για τις προτάσεις: «Μπράβο σε όλους που ενδιαφέρονται για τον Άρη. Όλοι τους είναι καλοδεχούμενοι. Διάβασα τις δύο προτάσεις και περιμένω να διαβάσω και τις άλλες δύο, αφού έχω αυτήν την δυνατότητα ως εκκαθαριστής. Προσωπικά έχω αποφασίσει αλλά δεν θα το ανακοινώσω».

Για τον Γαλανό: «Εκτιμώ τον Γαλανό, αλλά ποτέ δεν πήραμε τα 23 χιλιάρικα που λέει. Οι δύο εκκαθαριστές πήραν ένα χιλιάρικο μόνο. Μου έδωσε μια εγγυητική 20 χιλιάδων την οποία θα την εισπράξει αυτός πίσω όταν λήξει μέσα στον Οκτώβριο. Κανείς άλλος δεν μπορεί αν την εισπράξει. Αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και δεν έχει καμία σχέση με την εκκαθάριση. Από τότε που ανέλαβε ο Καλαϊτζίδης πήραμε οδοιπορικά μέχρι και τον Αύγουστο προκαταβολικά χωρίς να ξέρει ο Κάλας αν θα είναι ή δεν θα είναι στο μέλλον. Ήταν άψογος μαζί μας ο κ. Κάλας».

Στη συνέχεια, παρενέβη τηλεφωνικά ο Γιώργος Γαλανός εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του πάνω σε όσα υποστήριξε ο κ. Κλεώπας αναφορικά με το θέμα της εγγυητικής.

To Top