ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντρα Κοντονή-ΕΠΟ για το Διαιτητικό Δικαστήριο!

Ανυποχώρητη στο θέμα του ορισμού τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι η κυβέρνηση. Αυτό διεμήνυσε ο Σταύρος Κοντονής στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφερόμενος ειδικά στο θέμα των τακτικών δικαστών στις επιτροπές της ΕΠΟ, αλλά και στο Διαιτητικό Δικαστήριο. 

Συγκεκριμένα ο κ. Κοντονής με δήλωσή του για το θέμα των τακτικών δικαστών είναι κάθετος, τονίζοντας μάλιστα ότι θα υπάρξουν κυρώσεις σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν εναρμονιστεί με τον αθλητικό νόμο.

«Η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη σε αυτό το ζήτημα, το οποίο δεν μπορεί να μπει σε καμία απολύτως διαπραγμάτευση. Σε κάθε περίπτωση, έγινε απολύτως κατανοητό από όλους ότι εφόσον δεν υπάρξει εναρμόνιση με το νόμο και συγκρότηση του συγκεκριμένου δικαιοδοτικού οργάνου από τακτικούς δικαστές, θα υπάρξει άμεσα επιβολή αυστηρότατων κυρώσεων με σοβαρότατες συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά για τους πρεσβευτές του στην Ευρώπη. Η Πολιτεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πρόκειται όμως επ ουδενί να δεχτεί τη μη εφαρμογή των νόμων», κατέστησε σαφές ο υφυπουργός.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top