Κόντρα Κόντε – Αρτέτα λόγω διαιτησίας

Η Τότεναμ, μετά την ισοπαλία στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ, ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (3-0) και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την αντίπαλο της, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, διεκδικώντας την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Premier League, που δίνει και το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Στο τέλος της συνάντησης ξέσπασε κόντρα μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, λόγω της διαιτησίας. Ο Αντόνιο Κόντε δεν έκρυψε την ενόχληση του για τον Μίκελ Αρτέτα: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά μόλις ξεκίνησε σε αυτή τη δουλειά και νομίζω ότι τον ακούω να παραπονιέται πολύ. Πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην ομάδα του και να μην παραπονιέται τόσο πολύ.»

Από την πλευρά του ο Αρτέτα ήταν έξω φρενών με τη διαιτησία: «Είναι ντροπή, καταστράφηκε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν θέλω και δεν μπορώ να σας πω για τη διαιτησία, μπορείτε να φωνάξετε τον ρέφερι και να εξηγήσει όσα πρέπει μπροστά στην κάμερα. Αν μιλήσω για τη διαιτησία θα τιμωρηθώ με έξι μήνες…»

To Top