Κόντρα σε παράδοση και σερί η Έβερτον, στήριγμα ο «άσος» της Μπέτις

Εκτός την Τσέλσι έχει να αγωνιστεί και κόντρα στην παράδοση η Έβερτον, ενώ σούπερ ματς διεξάγεται στη Serie A, μεταξύ της πρωτοπόρου Ίντερ και της γειτόνισσας Αταλάντα.

Μάθε τα πάντα για την bet 365

1042. Τσέλσι – Έβερτον (20:00)

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το σπουδαίο ματς, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, του Λονδίνου. Εντυπωσιακή εκκίνηση του κόουτς Τούχελ στην Τσέλσι, οι «μπλε» αγνοούν την ήττα σε 10 ματς (7-3-0) ανεξαρτήτως διοργάνωσης με τον Γερμανό στον πάγκο! Συναρπαστική είναι και η προϊστορία υποδεχόμενοι την Έβερτον, από την οποία παραμένουν αήττητοι στα 25 τελευταία ματς πρωταθλήματος (14-11-0)!

Η Έβερτον, που έχει και ματς λιγότερο, καλείται να κοντράρει εκτός της παράδοσης και μία ανταγωνίστρια ομάδα για την τετράδα και να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση εκεί. «Καυτά» ερωτηματικά έχει ο Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος θα ξέρει τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον από τους σημαντικούς Χάμες Ροντρίγκες (ΜΕ, ιδιαίτερα αυτός), Κόουλμαν (Α) και Ντέιβις (Μ).

Προγνωστικό: Σε καλή κατάσταση η Τσέλσι, αλλά και η Έβερτον έχει διαφορετική δυναμική απ’ ότι τα τελευταία χρόνια πoυ έφευγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Stamford Bridge». Οι αποδόσεις υποτιμούν τη φιλοξενούμενη και αξίζει το ποντάρισμα στο 2.50 στη μη ήττα της (Χ2).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

To Top